Sivut

14. huhtikuuta 2011

Answers, dear readers!

Noni! Nyt on virtaa ja aikaa alottaa eilinen uurastus alusta. Sain pyydettäessä muutamia kysymyksiä muutama viikko takaperin, ja nyt saatte niihin vastauksia. :-) Kuvia on tosi paljon tukemaan vähäistä tekstiä!



Koetko seuraavas jotain tiettyä pukeutumistyyliä?
Se on aika 50-50. Pukeudun pääasiallisesti fiiliksen mukaan, mutta katson kyllä vinkkejä erilaisista aikakausilehdistä, vaateketjujen kuvastoista sekä julkkisten tyyleistä. Tykkään pukeutua niin räkäisiin tennareihin ja pillifarkkuihin, kuin siisteihin edustusvaatteisiin ja tyttömäisiin hameballerinarusettipitsihärpäkkeisiin.
Pukeutuminen on täysin päivästä kiinni! Joinakin päivinä tykkään käyttää mahdollisimman muotoja korostavia, vartaloamyötäileviä vaatteita, toisina päivinä taas haluan pukeutu mahdollisimman rentoihin ja löysiin vaatteisiin. Tärkeintä on, että tunnen oloni mukavaksi vaatteista. Päivä alkaa yleensä huonosti, jos en ole tyytyväinen vaatevalintoihini. :-D Olen niistä kauhean tarkka. En mielestäni ”tälläydy” kauheasti, mutta iloinen aamuhymyni vaihtuu yrmyyn jörönaamaan jos aamulla kiireessä puettu vaate ei mielytäkkään.
Pääasiallisesti pukeudun pillifarkkuihin, tennareihin/ballerinoihin, erilaisiin toppeihin+neuleisiin tai huppareihin. Legginsit ja pitkät topit/mekkopaidat ovat myös ehdottomia suosikkeja. Vaatekaappini on aika tummanpuhuva, mutta nyt ihan kesää ja kevättä varten olen yrittänyt keventää värimaailmaa hiukan ja nyt vaaleita sävyjä ja erityisesti punaista onkin vaatekappiin ilmestynyt. Olen myös yrittänyt opetella käyttämään hameita, yläasteen poikatyttömäisyys on jättänyt pienen murusensa sydämeeni ja sen takia tykkäänkin pukeutua aika rennosti. Poikaystävän myötä oon löytäny sisäisen naiseni ja pukeutunut viime vuosiin verrattuna hiukan neitimäisemmin. :-) (anteeks, ei oo minkäänlaista asukuvaa! en tykkää ottaa semmosia.)



Onko siulla ollu jotain noloja tyylivaiheita esim. yläasteella ernuilua? :D
Haha, tätä mie vähän odotinkin! Oli todellakin ernuiluvaiheita. Ties mitä noubaditylsätyttö ja Guns N' Roses vaiheita. Seiskaluokalla olin aika tavallinen, en erottunut mitenkään massasta. Kasiluokalla vetäisin punamustan tukan ja olin tosi ”rok”, kuuntelin tosi paljon 80-luvun sukkahousurokkia, Gunnareita, Mötley Crüeta ja Skid Rowta, käytin bändipaitoja, ihan ihme telttoja ja näytin nykypäivänä kuvia katsoessa ihan idiootilta kasin alkupuolella. Loppupuolella näytinkin sitten jo taas tytöltä, mutta ei ne vaatevalinnat sillonkaan oikein ollu mistään parhaimmasta päästä. Ysiluokalle mennessä kiloja pääsi keräytymään, ei ylitsepääsemättömästi, mutta niin että se oli muutaman kilon verran liikaa näin lyhyelle ihmiselle, kuin minä (ysiluokalla ~160cm). Olin tosi epävarma itestäni ja sempä takia pukeuduin ihan ihme vaatteisiin ja verhouduin mahdollisimman löysiin vaihtoehtoihin pääasiassa. Hupparit oli sillon aika jees, nyt niiden käyttö on vähentynyt.
Kuvat puhukoon puolestaan



7lk, mitä tähän nyt voi sanoa..


7lk, kiva tukka?


8lk ja ihana tupeerauskausi ja ihanat vaatteet, hyvä minä!
8lk, konva ja kivat vaatteet........ (keskellä allekirjoittanut)
8lk


8lk loppu, näytin sentään tytöltä, mutta
mitkä liuhuhiukset..
8lk kesäloma, sitte lähtiki tukka, ja hupparikausi jatkuu.
9lk iimou
9lk, karsee blondi harakanpesä ja punaset farkut+telttapaita yhistelmä, eiei..
9lk iimou
Nää kuvat on tosiaankin sitten sieltä pahimmasta päästä, näytin mie (joskus) ihmiseltäkin.


- Ois kivaa nähdä kuvia tai kuulla et mitä kaikkia eri hiustyylejä oot vuosien varrella kokeillu :)
Oon varmaan kokeillu kaikkia muita värejä paitsi sinistä ja vihreetä? On ollu mustaa, tummanruskeeta, vaaleenruskeeta, kirkkaanpunasta, oranssia, violettia raitaa, täysin blondia, rastaa, pidennystä... Tukkamalliakin on ollu jos monenmoista!
Otetaas kuvia kavereiks, helpompi aikajärjestyksessä vähän kattoa.



2006 syksy


2008 kesäkuu


2008 heinäkuu


2008 elokuu


2008 syksy
2008 maaliskuu


2008 talvi


2008 joulukuu
 
2009 toukokuu


elokuu 2009

2009 elokuu
2010 tammikuu
tammikuu 2010




heinäkuu 2010


2010 heinäkuu
2011 maaliskuu


- Mitä aineita meinaat kirjottaa?
Kirjoituksethan miulla alkaa syksyllä 2011 ja jatkuvat aina kevääsen 2012. Syksyllä kirjotan äidinkielen ja terveystiedon, niihin on vähiten lukemista kaikista miun kirjoitettavista aineista, joten ei tule kesälle kamalaa stressiä.
Keväällä taasen kirjoitan lyhyen matikan, psykologian, ruotsin ja enkun. Niihin taas on eniten lukemista, ja haluun paljon aikaa valmistautua niihin. Matikkaan varsinkin, joka on osittain miulle aika hankalaa. Osaan kyllä kun teen paljon töitä.



Huh, olipas urakka, mutta nyt on vastattu! Toivottavasti vastaukset tyydyttävät kysyjänsä, tarkennuksiakin saa kysellä :-) Oli kyllä huippuhauska tehdä tätä, löyty sellasta kuvamateriaalia, jota ei muistanut ja sai kyllä hyvät naurut!


Kommentteja saa mielellään antaa, rakkautta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi noi oli tosi ihanat noi kirkkaanpunaset hiukset!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi 1 paljon kiitoksia, nyt ois tarkotus taas kevään aikana värjätä oranssiks, alkaa nää tasapaksut ruskeat jo tylsistyttää :)

    VastaaPoista