Sivut

3. huhtikuuta 2011

Do you love me, baby?

Sunnuntait on miulle yleensä hankalia päiviä. Laiskottaa, ei jaksas nousta sängystä ja tuntuu ettei oikein saa mitään aikaiseksi. Kun on yksin.

Tänä aamuna sain herätä yhden maailman ihanimman ihmisen vierestä. Okei, lämpösästä sängystä ja kainalosta ei päässy sen nopeemmin ylös, kuin tavallisestikaan. Ehkä se on kuitenkin tässä tapauksessa ihan hyväksyttävää.
Sängyssä lekottelu on ehkä maailman parasta ajanvietettä viikonloppuaamusin, varsinkin sillon jos toinen makaa tukka pörrösenä vieressä ja silittää poskesta.

(jes, vihdoin ja viimein löysin keinon tehä hyvälaatusia kuvakollaaseja, kiitos Picasa 3:lle ja internetille.)

Stressaavasta koeviikosta huolimatta päivät on rullaillu mukavasti eteenpäin. :-) Satunnainen lumen sataminen on loppunu, aurinko näyttäytyy silloin tällöin ja lämpötilatkin kipuaa jo plussan puolelle. Lisäks oon ollu yllättävän motivoituneella tuulella. Oon präläilly psykan koealueestaki jo reilusti yli puolet ja ruotsiakin kerkesin jo alotella tänään. Viime koeviikkoon verrattuna ihan hitonmoinen parannus, oon ylpee itestäni. Ens viikolla on neljä-fucking-koetta. Kaikkiin on ihan sikana lukemista, mutta pakko jaksaa!

Mutta ah, mi päivä huomenna odottaakaan?

kuvat molemmissa kollaaseissa: weheartit

Miun lempipäivä kaikista seitsemästä viikonpäivästä, joita meille on suotu! Tällä kertaa ihan oikeesti, miulla on nimittäin huomenna vapaapäivä. Joku ylempi taho ilmeisesti ohjas miut tekemään lukujärjestyksen niin, että saan nauttia koeviikolla maanantaivapaapäivästä, free from getting pissed off! Huomenna nukun, luen ja liikun. Perfecto.

Mie oisin nyt jo ihan valmista kauraa unten maille. Tajuton väsymys, ei huvittas enää opiskella lisää. Tekis vaan mieli mennä sänkyyn ja nukahtaa. Kello on kuitenkin vasta vähän yli seittämän, ja taidan ponnistella ainakin puol kymppiin.

Sunnuntaista ei sen kummempaa, summa summarum miulla oli tosi mukava ja rakkaudentäyteinen viikonloppu. Lisäksi sain poikaystävän järkkärillä ite räpsimäni kuvat omalle koneelle. Mukavaa sunnuntaita <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti