Sivut

28. heinäkuuta 2011

I just want to sleep

Töissä väsyttää koko päivän. Vaikka miten nukkusit semmosta miulle yleensä riittosaa 7h yöunta, aamulla herääminen väsyttää ja töissä oleminen vielä enemmän. Aina kun siirrytään paikasta toiseen autolla, nukahdan istuilleni. Huomenna on viimenen työpäivä ja työt alkaa vasta klo 9 joten enköhän mie vielä kestä! Sitten alkaa ansaittu viikonloppu.

Viime päivä on ollu aika tavanomasia, oon lenkkeilly ja siivoillu ja käyny töissä. Eilinen oli omalla tavallaan aika spesiaalipäivä, kun käytiin katsomassa miun vastasyntynyttä serkkua (27. laatuaan, meillä on iso suku!) joka syntyi miun enon ja hänen vaimonsa perheeseen. Voi niitä pikkuvarpaita ja sitä pientä nöpönenää! Miulle kans oma vauva nytten heti! Miun sydän aina pakahtuu vauvoille.
Murusen pienet varpaat. <3


Tänään sitten aikaseen loppuneiden töiden takia oli aikaa myös ystäville, ja kävinkin kahden hyvän ystäväni kanssa Honkaniemen rannalla rentoutumassa, juttelemassa ja ottamassa arskaa. 


Illemmalla tänään kävin ensimmäistä kertaa hanipöön hurjan kolmen viikon armeijauran aikana sotkussa! Mihin oli kadonneet ne flipperipöydät, joita pelailin aina pienenä, kun iskän kanssa käytiin varuskunnan uimahallissa uimassa ja sen jälkeen sotkussa munkilla? Kyllä meinasi pää pimahtaa sen kaiken vihreyden keskellä, onneksi se oma kulta löytyi sieltä seasta loppujen lopuksi. :-)





Kasarmin aurinko laski niin kuin miun pää nyt tyynyyn. Hyvää yötä maailma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti