Sivut

29. marraskuuta 2011

Good day for me

Olipa ihanaa nukkua pitkään, heräilin vasta puoli kymmenen maissa, koska piti lähteä käymään pikaisesti koululla. :-) (plz joulupukki anna miulle kunnon kamera... sukkaa tää kuvanlaatu niin pahasti!)


Kun pääsin takaisin kotia, postilaatikossa odotti huuto.netistä huutamani Zaran musta pitsinen mekko, josta maksoin 10€ + postikulut 3€ :-) Huusin mekon käyttäjältä JuliaaG, ja suosittelen lämpimästi katsomaan läpi myyjän tuotteet. Valikoimassa on vaatteita Ginasta Zaraan, kengistä paitoihin ja mekkoihin! Eikä hintakaan kirpaise pahemmin.

Mekon selkäosa koostuu siis kolmesta rusetintapaisesta, keskimmäisen alle jäävät liivitkin sopivasti piiloon. Olkapäissä on pienet toppaukset. 


Kuviointi on tällaista kaunista pitsistä. :-)
Tarkoituksena on laittaa mekko pikkujouluihin, mutta johtuen järkyttävänkokoisesta rintavarustuksestani, se ei yllä ihan niin pitkälle reiteen kuin ajattelin. Pikkujouluissa on tarkoitus pukeutua juhlavasti, eli pojat laittavat puvuntakkia ainakin päälle joten mikä alaosaksi? Vai pitäisiköhän suosiolla laittaa joku toinen mekko?

2 kommenttia:

  1. Toi mekko on kyl tosi hyvännäköinen :) Ite varmaan laittasin ton mekon alle jotkut paksuhkot legginsit, joissa ois vähän kiiltävä pinta (ettei ne sitte mee mistään kalsareista haha :D) mut en tiiä käviskö ne sit niihin pikkujouluihin....

    VastaaPoista
  2. chiqqua, kiitos tykkään iteki tosi paljon! :) mietin tota legginsijuttua kans, mutta toisaalta ne helposti näyttää semmoselta "otinpa tämmösen kivan paidan ja vedinpäs kalsarit jalkaan"-tyyliseltä ratkasulta :-D kaverini antoki hyvän neuvon, ja päätin laittaa paidan kaveriksi korkeavyötäröisen hameen ja käydä ostamassa sitte jotkut paksummat sukkahousut kaveriksi, ettei näytä niin kesäiseltä jos iho kuultaisi läpi :-)

    VastaaPoista