Sivut

28. marraskuuta 2011

It's like forgetting the words to your favorite song

Ei ollu kyllä miun aamu tänään, kuten ei yleensäkään maanantaisin. Eilisen itkupuuskan jälkeen oli oikein kiva mennä tekemään matikankoetta, jossa loppupeleissä olin sitten niin lukossa, etten saanu mitään aikaseks. Sama juttu on aina ennen matikan kokeita - tunneilla oon osannu asiat, mutta sitte ku rupeen lukemaan, kaikki se tieto mitä miulla on 5  kokonaista viikkoa ollu päässä, katoaa. Pyysin sitten opettajalta tukiopetusta, ja sainkin sitä perjantaiksi. Suoraan sanottuna rakastan sitä meidän opea, se osaa opettaa tämmösille tyhmemmillekin tallukoille miten lasketaan 1+2, ja monesti on kannustanu minnuu yrittämään jos joskus laskut ei meekään niin kuin haluisin. Onneks nyt oon taas lunta (ja paljon!) niin jaksan olla vähän pirteämpi. :-)





Surukseni sain huomata että miun vanhat, joululahjaksi muutama vuos sitten saadut "UGGit" on nähny viimeset päivänsä. Mitäpä sitä halvoilta kengiltä voi odottaa, kantapäät on hajalla ja lumi tulee sisään kuin kutsumattomat vieraat. Eilen Tokmannilla käydessä tein täydellisen, köyhän opiskelijan budjetille sopivan löydön. Maailman söpöimmät, karvaiset feikkiUGGit 19,95€. Pitihän ne käydä kotiuttamassa, ja on hyvät!




PS! Eräältä anonyymiltä tuli toive ystävistäni kertovasta postauksesta, oisko muitakin toiveita? :-)

6 kommenttia:

  1. mulla on kans ollu aina uskomaton viha-rakkaus-suhde matikkaan :D esimerkiksi yläasteella sain 10 ja 9 kokeista ja lukiossa taas numerot ovat olleen 6 ja 7 :) tunneilla on tein tehtävät kuin vettä vain ja en oikeastaan koskaan tehnyt kotitehtäviä, silti tuntui, että homma on hallussa... kokeista kuitenkin tuli 5+ ja 6- :D oon kai niin söhlö, että joskus tehtäväpaperista kopioitu lauseke oli jo väärin, että eihän sitä tehtävää voinut mitenkään saada enää oikein :) ja joskus vaan ei mennyt aina tehtävänannot kaaliin, niin laskin mitä keksin... :D:D

    MUTTA pointti oli siis se, että kirjoitin nyt syksyllä kuitenkin kirkkaasti E:n :) ollaan varmasti ihan erilaisia oppijoita ja erilaiset pohjat tuolle matikalle, mutta kuitenkin älä luovuta, koska mahdollisuuksia on vielä vaikka mihin! hyvä, kun huomasin kysyä tukiopetusta ja rupeat panostamaan jo nyt paremmin niihin asiohin mitä et älyä, etkä sitten vasta abikurssilla :) ei tosiaan kannata paniikissa tehdä viimeisiä 3 edellistä iltaa matikan tehtäviä ennen kirjoituksia, kun ei ole aiemmin viitsinyt tai jaksanut...

    vähän säälittävä kannustusviesti, mutta toivottavasti piristi vähän! :) kyllä se siitä iloks muuttuu, vaikka ei siltä tunnukkaan aina noiden masentavien kokeiden jälkeen

    VastaaPoista
  2. Helou anonyymi! Kyllä kuule piristi lukea tuota :) Miekin oon tunneilla suurin piirtein kirkkain valopää ja osaan kaiken, kysyn jos en osaa ja sitte on taas hirvee vauhti päällä, eikä sitä tunnin kulkua kerkee edes tajuta :-D Mutta sitten kun yrittää kotona tehä niitä asioita, meen ihan lukkoon, eikä kirjankaan ohjeista tunnu olevan mitään apua! Sitten tulee turhautuminen ja yleensä itku, mikä on ollu nyt muutaman viimesen kurssin aikana hyvin yleistä. Onneks sentään tajusin 3krs jälkeen vaihtaa tähän lyhyeen matikkaan, pitkässä oisin varmaan jo kuivunu kasaan :-D

    Mie oon kirjottamassa keväällä, ja toivosin M:n arvosanaa, koska mie oikeesti tykkään matikasta tosi paljon ja oon yleensä hyvä siinä. Oon hakemassa sosiaali- ja terveysalalle mitä luultavimmin opiskelemaan lukion jälkeen, ja mitä luultavimmin se matikan kirjottaminen katsotaan hyväks jutuks.

    Ihanaa tietää, etten oo ainut joka painii samojen asioiden kanssa, pitää kevään kirjotuksia varten rueta treenaamaan ajoissa, on sitten aikaa kysyä jos ei ymmärrä jotain. :-)

    Kiitos kivasta kommentistas, toivon kyllä että suoriutusin yhtä hyvin koitoksestani kuin sie! Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  3. Hei Marika!
    Olen samassa koulussa sinun kanssasi ja en ole todellakaan mikään kovin hyvä matikassa, niin ajattelin kysyä, että kukahan ope siulla sattuu olemaan lyhyessä matikassa?:)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi kaks, moia!
    Miulla on Antti-Ville, eli Andy "kaverieden" kesken :) Onko mones kurssi menossa nytten ja kuka opettajana?

    VastaaPoista
  5. tosi söpöt noi "uggit", en ois iha heti uskonu et ne on tokmannilta :D

    VastaaPoista
  6. chiqqua: oon yleensä ajatellu tokmannia semmosena "ostin kun halvalla sain ja paljon"-kauppana, mutta kyllä sieltäki tekee aika positiivisia löytöjä, ja ihan kestäviäkin :-) !

    VastaaPoista