Sivut

29. joulukuuta 2011

Blink those eyes!



Oon ruennu harkitsemaan ripsien pidennyksiä/tuuhennoksia. Omat ripseni ovat AIVAN albiinovalkoiset, ja tuntuu ettei mikään ripsiväri kestä kunnolla paikoillaan. Ostin vastikään noin kuukausi sitten uuden hyvän MaxFaxtorin ripsivärin, mutta sekin valuu alaluomille asti, vaikka en laita sitä koskaan paksusti. Katselin jo kaihoinen katse silmissäni veljeni tyttöystävän pidennyksiä, ne olivat niin kauniit ja siistit!

Kyllähän pidennykset ovat kalliit, riippuen tietysti paikasta jossa ne tehdään (noin 80€), mutta ainakaan ei tarvitsisi stressata ripsivärien valumista, eikä tarvitsisi aamulla käyttää niin hirveästi aikaa valmistautumiseen. Juttelin siskoni kanssa, joka on liikunnanohjaaja, kuinka hänelle ripsipidennykset olisivat suuri apu. Ammatistaan johtuen hän tietenkin hikoilee työssään, mutta hän haluaisi silti näyttää siistiltä. Onhan hän kuitenkin esimerkki ja kannustava voima muille salissa zumbaa ja bodypumpia rehkiville.

Onko jollakin teistä kokemuksia ripsien pidennyksistä? Tiedättekö missä Joensuun ja Kontiolahden alueella kannattaisi kysellä niitä? :-)

4 kommenttia:

  1. Täällä on kokemusta!

    Miusta ne todellakin oli helpot, aamulla heräsit valmiiks laittautuneena ja voi vaikka suoraa sängystä lähtee ihmisten ilmoille :-D

    Mutta, mulle oli jotenki hankalaa se että ei voi käyttää esimerkiks mitään öljyy sisältäviä meikinpoistoaineita, ku alkaa ripset muuten karisemaan! Tai se ettei voinukkaan nukkuu ihan miten sattuu :D

    Mulle joku kommentoi sillon että joensuussa paras paikka olis Studio Glamour (http://www.studioglamour.fi/hinnasto.html) :-)

    VastaaPoista
  2. Itsellä on kokemuksia!

    Mulla oli loppukesästä pidennykset ja tykkäsin<3 Tosin ammattilaisella en käynyt (oli pidennysten harjoittelija vasta) ja sen takia kai niitä ripsiä alkuun tippu aika paljon, mutta loppupeleissä viimene lähti mulla vasta tyylii 3kk päästä :--D Se lähteminen on kyllä tosi yksilöllistä riippuen just oman ripsen kasvukierteestä!

    Kaverilla on sitten huonmpia kokemuksia: se kävi laitattaa ja ripset tippui melki heti ja en nyt meinaa että vaan feikkiripset vaan myös omia :/ Ja ei oikei oo meinannu kasvaa takasin.

    Mutta niinhän se on, että kaikissa pidennyksissä (esim myös tukassa) on se riski että luontainen ripsi/hius rasittuu ja tippuu/katkeaa pois.
    Kannattaa siis varmistaa, että menee kunnon ammattilaiselle, vaikka se maksaisi hieman enempi :)

    VastaaPoista
  3. On kohta jo vuoden kokemus (hui, kun aika on menny nopeesti)! Suosittelen ihan ehdottomasti. Tää on niin helppoa ja nopeaa, kun ei tarvii meikata ollenkaan :)

    Tuohon ylempään kommenttiin sen verran, että kysyin aikoinaan tuosta asiasta omalta ripsientekijältäni (joka on ammattilainen) ja hän vastasi, että ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä, jos vaan malttaa olla ottamatta liian painavaa pidennystä. Ammattilainen osaa katsoa sen, että minkä pituinen/paksuinen pidennys ei rasita omaa ripseä liikaa. Jos omat ripset ovat ohuet niin tottakai niitä irtoilee, jos koko ajan laitattaa painavaa pidennystä :)

    Mutta oikeasti kannattaa kyllä ottaa jos kaipaat helpotusta elämään :D Paikasta ja pidennyksestä riippuen huoltovälien pituus vaihtelee, mutta ite oon käyny siinä 3-4vk välein jolloin hinta on joko 35e tai 50e. Ei oo miun mielestä kovin paha summa!

    Voin suositella myös kauneushoitola Cirraa, vaikka se tosin sijaitseekin Ylämyllyllä eikä Joensuussa. Siellä on tällä hetkellä sellanen kampanja, että pidennykset on 65e :) Tuo tarjous on muistaakseni joulukuun loppuun asti eli vähän kiire taitaa tulla :D Mutta ootpahan nyt tietoinen, jos vaikka sattus kiinnostaa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Noora, Mokkis ja Outi :-)

    Mietinkin juuri tuota pituusasiaa, sillä en tahtoisi mitään järkyttävän pitkiä megaräpsyttimiä, enemmän oon hakemassa sitä ripsien näkyvyyttä ja tuuheutta.

    Shining beautyssa oli myös 65€ tarjous, eräässä paikassa oli samainen palvelu "kestoripset" hintaan 35€. Kysäisin eräältä kampaajalta onko näillä ja ripsipidennyksillä jonkinnäköistä eroa ja hän sanoi että ei. Ajattelin huomenna käydä kysäisemässä asiasta. :-)

    Mutta kiitos kommenteista, ehkä mie alan selvittää hiukan tarkemmin asiaa nyt kun palkkapäiväkin häämöttää!

    VastaaPoista