Sivut

16. joulukuuta 2011

My Fiina

At last, koulujutut ei paina minnuu ihan pöydän alle painonsa takia, vaan miulla on aikaa ja energiaa istahtaa koneen ääreen hetkeksi ja keskittyä tähän blogiin, huh!

Aion nyt esitellä teille My Fiinan tilaukseni!

Tilauksen tulemisessa kestki viikonlopun ja itsenäisyyspäivän vuoksi 5 päivää, mutta se ei pahemmin häirinnyt. Tavallisesti toimitusaika on 2-3pv (poislukien tietysti viikonloput ja juhlapäivät kuten mainitsin). Tilaus tuli kuplamuovilla sisältä vuoratussa suuressa kirjekuoressa ja tuotteet olivat siisteissä muovipakkauksissa. Koruissa oli kiinni My Fiinan logolla varustettu lappu. Korut olivat hyväkuntoisia ja hintaansa nähden laadukkaita. Mukana tuli myös kuitti omasta tilauksesta. Itse maksoin tilaukseni verkkopankin kautta suoraan nettisivujen kautta, sillä koin sen kätevimmäksi tavaksi.

Tilasin myös kaksi muuta juttua, mutta niitä on tohdi tässä näyttää, sillä ne ovat tulossa joululahjaksi ystävälleni.





Meillä oli koulussa tiistaina Villi länsi-teemainen koulun juhla, ja minnuu ärsyttää niin saamaristi, kun en saanut sieltä räpsittyä yhtään kuvia. Kamerani teki katoamistempun juuri tärkeällä hetkellä, eikä se halunnut tulla löydetyksi vaikka etsin sitä kissojen ja koirien kanssa. Autostahan se löytyi myöhemmin samana iltana, oli ilmeisesti tippunut laukusta edellisenä päivänä.. Kunhan iltaman "viralliset" kuvat tulevat julkistukseen palkatun kuvaajan toimesta, laittelen niitä ilomielin tänne!

Palataan toivottavasti ensi kerralla jollakin yhtä järkevällä postauksella, nyt on yksinkertaisesti ollut niin kiire, ettei bloggaukselle ole pystynyt siunaamaan minkäänlaista ajatusta.

Mukavaa tulevaa viikonloppua, yritetään kaikki rentoutua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti