Sivut

26. maaliskuuta 2012

Girls' night SO out!

Miusta ainakin tuntuu, että juhlinta riittää vähäksi aikaa :-D

Lauantaina oli tyttöjen ilta! Ylppäreiden takia kahden viime kuukauden aikana aika kavereille on ollu aika kortilla. Siihen päälle kun iskee yhden harrastukset, toisen poikaystävän ja kolmannen mäkkärin työvuorot, niin soppahan on aika finito. Nyt kuitenkin vietettiin aikaa kolmestaan ensin Lauran poikaystävän kämpällä juoruten, ihania ja rumia kuvia ottaen, juomia siemaillen, musiikkia kuunnellen ja tanssien. Teki todella hyvää jutella pitkästä aikaa tyttöporukalla, koska ihan rehellisesti ei olla keskenään/toistemme kanssa keretty viettämään aikaa ihan kunnolla!

Lauran poikaystävän kämpiltä matka jatkui Kerubiin keskustaan, tällä kertaa lauantaidiscoon. Huomaan kyllä, että alan jotenki tulla vanhaks, tai sitten oon vaan vieläkin kirjotuksista niin väsähtänyt, kun ei jaksanu olla pilkkuun asti, vaikka näin suunnitelmissa oli. :-D Meillä oli siitä huolimatta tosi kivaa, ja seuraavana oiski suunnitelmissa meidän kolmen sleep over partyt! Kuvasaldoa lauantailta!

Tää oli meistä ainakin ihan superhauskaa. Hehe?
Tyttökaverit on kyllä elämän suola, aamen.<3

4 kommenttia:

  1. Joko saa onnitella (todennäköistä) ylioppilasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa, vaikkei viralliset tulokset olekaan tullut! :)

      Poista
  2. Jipii, onneks olkoon! :) Kyselin joskus jo noita alustavia tuloksia johonkin postaukseen, mutta silloin et vielä tiennyt, niin joko nyt on selvillä alustava rivi?

    Muistaakseni kyselit myös toistepäin noita arvosanoja, niin EEMM olisi tältä puolen ruutua ehkä tulossa, jos vain YTL suo... :D

    Mutta jee, oot ainakin noiten pänttäyspostausten perusteella lakkis ansainnu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja oikein paljon onnea myös sinne! :)

      Syksyn rivi: äikkä E, terveystieto M
      Kevään alustavat: enkku E, matikka M (supervoitto!), ruotsi M ja psykaa en vielä tiedä.

      Tosi hyvältä näyttää siunki rivit! Joko on juhlavalmistelut kovasti käynnissä?

      Poista