Sivut

18. maaliskuuta 2012

My heart is beating like a jungle drum

Saatte jälleen nauttia weekend sum upeista! Perjantaina oli siis enkun yo, ja se meni omasta mielestä tosi hyvin! Tarkistin tänään alustavat vastaukset, ja nyt se on enää esseestä kiinni, tuleeko sieltä M vai E. Innolla ootan, molempiin tuun olemaan tyytyväinen, mutta ainahan se parempi ois kivempi.

Perjantai-ilta meni rauhallisesti kotosalla, sillä lauantaina oli lähtö 08.30 roudaamaan soittokamoja linja-autoon ja sen jälkeen nokka kohti Varkautta. Käytiin meidän steelpannubändin kanssa Sounds Nuori kulttuuri-katselmuksessa. Nuori kulttuuri järjestää vuosittain eri teeman ympärillä pyörivän tapahtuman, ja tänä vuona teemana on siis musiikki. Tapahtuma on tarkoitettu 10-20 vuotiaille musiikin harrastelijoille. Täältä lisätietoja!
Aluekilpailut järjestetään siis koko Suomessa, ja valtakunnallinen tapahtuma on toukokuun lopussa Turussa. JA MYÖ PÄÄSTIIN SINNE! Saatiin TODELLA hyvät arvostelut tuomaristolta (koostuu ammattimuusikoista). Yhteensä Varkaudessa osaanottajaryhmiä oli 11, ja kaikki lähtevät siis Turkuun. Okei, olihan se vähän hassua, että kaikki pääsee, mutta ei tuo minnuu haittaa. Ihana päästä esiintymään ja vähän kilpailemaan! Erityisen iloiseksi tulin erään pitkätukkaisen, turapartaisen tuomarisedän kommentista, joka kehui miun rumpujen soittoa :-)
Tässä kuvatuksia lauantailta.
Toisin kuin voisi luulla, niin tää on tosiaan rumpukapuloihin tarkotettua vahaa :-D
Tohmajärven söpöt hevipojat!
Ruoja Joensuusta
Mie ja Sarppa!
... Mitähän siihen taas sanos, että meidän nimeä ei taaskaan osattu kirjottaa oikein. Ei se nimi nyt voi niin hankalaa olla kirjottaa Dragon Steel Band. Tällä kertaa oltiin Dragon Steel Pan, viimeks joku Dragon Steel Pants..
Sunnuntaina nukuin extra pitkään, muistaakseni 12 asti, sillä kotiuduin vasta 2 aikaan kotiin. Hauska ilta! Tää päivä on menny siivotessa, puunatessa ja jätesäkkiä täyttäessä, sekä tietty ruotsin kieliopin kertaamista huomista yo:ta varten. Jag känner mig jätte lungt nu! Vaihdoin huoneessa pikkusen järjestystä, ja tein itelleni hienot ja keväisen värikkäät tsemppikynnet kirjotuksia varten.
Kertokaa mitä tököttiä kannattaa ostaa jos haluaa kynsinauhojen näyttävän joltain muulta ku haljenneelta asfaltilta?
Kohta se yo-urakka on ohi! Enää ruotsi, psyka ja matikka, niin saan hengähtää. Ja kärsiä enää viikon herkkulakosta. Ei oo tehny ees pahaa! Varasin itelleni keskiviikoks ajan intialaiseen päähierontaan, johon sain lahjakortin oppilaskunnan hallitukselta kiitoksen puheenjohtajan hommista :-)

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!<3

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Kyselit mikä olisi hyvä aine kynsinauhoihin, itselläni on ollut nyt käytössä Sally Hansenin Diamond Strength. Kyseistä saa ostettua ainakin cittarista(varmaan muualtakin),maksaa muistaakseni n.8e. Mutta mielestäni on kyllä ollut hintansa väärti! Helpotukseksi vielä (löydät helpommin),että aine on violettia ja se on kynsilakkapullon kokoinen pullo.

    Onnea yo-kokeisiisi! Itselläni ovat vuoden päästä ja jännittää jo nyt tulevat arvosanat:D

    T. aktiivinen ano-lukija:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kiitoskiitos ja vielä kerran kiitos, miulla ei oo minkäänlaista kokemusta kynsinauhojen hoitamisesta, joten pitääpä käydä lunastamassa pullo pikimmiten itselle ja kokeilla, toimiiko. Olis kuitenkin kiva, että ylppärijuhlissa myös kädet ois siistit :-) Se on ilmeisesti öljymäistä?

      Kiitos paljon tsemppauksista, ja etukäteistsempit sinne, kannattaa tosiaan käyttää kaikki lukuaika hyödyks, mitä annetaan!

      Poista
    2. Ei mitään:) ja joo on kyllä tosiaan oljymäistä.

      Poista