Sivut

16. huhtikuuta 2012

Crazy factory

ps. for the beginning: liikuntaintoiset ja muut liikunnasta kiinnostuneet, käykää tsekkaamassa miun toinen blogi täällä :-)

Crazy factoryn tilaus tuli! Tehtiin tilaus 7 hengen porukalla, ja mie hoidin tilauksen. Pienien kämmien vuoksi osa tuotteista puuttui, joten tein tänään uuden tilauksen ja tilasin itelleni muutaman napakorun lisää. Yksi tilaamistani napakoruista oli liian lyhyt, ja yhdessä sopivankokoisessa ollut koru näytti tyhmältä, joten vaihdoin näiden kahden korun riipukset päikseen. Toisen voisin myydä kaverille. Fiksu minä!

Tältä se näyttää.
Sain tommosen hienon tarran tilauksen mukana :-) "Piercing lovers have more fun!"
Sydänplugit 6mm
Mustat silikoniplugit 6mm (tuo nöyhtä on jäänyt vanulapusta, sillä puhdistin korut ennen korvaan laittoa!)
Lävistysrenkaat 1mmx8mm
Violetti muovipalloilla varustettu napakoru
Napakoru perhosriipuksella, kirkkaat koristekivet

Pääsin sittenkin töihin, ainakin vähäksi aikaa. Huomenna työpäivä alkaakin klo 7 joten parempi mennä nyt nukkumaan, palataan asiaan siskon valmistujaisjuhlilla!

5 kommenttia:

  1. oi vitsit sul on aivan ihana blogi kaunotar :)

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kaiholla katselen tuota sun napalävistystäsi, ihana! Mulla kasvoi napis hyvästä hoidosta huolimatta puolessa vuodessa ulos, liekkö sit väärän muotonen napa vai hylkiikö iho muuten vaan :( Kauniita koruja olet tilannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie pelkäsin parantumisen alkuvaiheessa ihan älyttömästi sitä uloskasvamista, kun mie jouduin kuulema pienen napani johdosta ottamaan ensikoruksi renkaan. Ootko harkinnu uuden reiän ottamista?

      Itekin tykkään kovasti noista napakoruista, tuntuu vaan ettei tämmösille pömppömahoille oo oikein tarkotettu nuo roikkuvat versiot, ku nuo riipukset jää masun päälle vähän tyhmästi :-D

      Poista
  3. Oon harkinnu kyllä että voisi koklata uudelleen (ehkä siinä olisi nyt entisen jäjiltä jotenkin paksumpi iho jottei kasvaisi ulos?), mutta pelottaa että jos se toinenkin kasvaisi ulos, niin sitten siinä vasta komea arpi olisikin! Edellisestäkin kun jäi kuitenkin arpi =P Pitäisi melkein kysyä joltain ammattitaitoiselta lävistäjältä että mitä ovat mieltä.

    Jotkut korut on kyllä tosiaan vähän oudon mallisia ja jää epämääräsesti töröttämään siihen mahan päälle xP Tai sitten ne on vaan tosiaan tarkotettu kunnon pyykkilaudoille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvet on kyllä aika inhoja, hyvä puoli siinä että paidan allehan se jää piiloon, mutta ärsyttää sitä varmasti itse silti katsella jonkin verran :-D

      Pitää varmaan rueta liikkumaan vähän enemmän ja syömään vähän vähemmän herkkuja. Oon vaan niin armoton herkkuperse, että vaikeeta tekee!

      Poista