Sivut

27. kesäkuuta 2012

Prayer - heard!

Miun rukouksiin on EHKÄ vastattu. Ystäväni Aino lähesty minnuu tänään Facebookissa ja kertoi, että on myymässä puolijärkkäriään Nikon Coolpix p90-kapistusta pois. Kamera on ollut jonkin verran käytössä, ja ilmeisesti vähän vanhempaa mallia. Sain sen itelleni koekäyttöön, jotta voin ottaa siihen vähän tuntumaa, ja miettiä ostospäätöstäni rauhassa.


Tässä on kyseisellä kameralla otettuja (ja Picasalla muokattuja) kuvia. Oon ihan tyytyväinen kameraan, semmonen perushyvä puolijärkkäri, joka kyllä tuntuu heti kivemmalta ja hifimmältä kädessä, kuin tuo oma pokkari. Kuvalaatukin on parempi, vaikka kamera on vanhempi kuin omani. Siinä on ylös- ja alaspäin kääntyvä näyttö, mikä helpotti esim. tänään ruohonjuuritasolla kuvaamista!

2 kommenttia:

  1. Ite kun hommasin järkkärini, niin innostuin samalla myös kuvailusta entistä enemmän :-) Kannattaa hankkia mikäli yhtään haluaa saada kivampia kuvia! Noi viimeiset maisemakuvat ovat ihan älyttömän upeita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :-) Mie oon niin monesti saanu hipelöidä ja räpsiä kavereiden järkkäreillä, ja aina sen jälkeen on oma pokkari tuntunu niiiin tusinatavaralta! Kyllähän se kuvanlaatu on heti ihan erilainen. Miusta on mukava ottaa kuvia kaikilla reissuilla, ja varsinki nytte kesällä, kun luonto on niin kaunis, joten ei se parempi kamera ois mikään huono ostos, saispahan hyviä muistoja ja nättejä maisemia tallennettua hyvälaatusina :-)

      Poista