Sivut

27. marraskuuta 2012

Knitting


Terveisiä täältä lankakerien keskeltä!

Allekirjoittanut alkaa toden totta mummoutumaan pikkuhiljaa tänne pieneen huoneeseensa! Kuukauden sisällä miun omista pikku kätösistä on valmistuneet kahdet lapaset, pienen lapsen villasukat, säärystimet ja pipo. Tällä hetkellä tekeillä ovat naisten villasukat ja pipo.

Opiskelijabudjetin oikeaa käyttämistä on se, että menet Prismaan aikeinasi ostaa kenties vähän enemmän ruokaa, mutta sen sijasta päädyt ostamaan 17€:lla lankoja ja vähän tykötarpeita, että pärjää viikonlopulle asti :-D

Onhan se nyt hitsin hienoa, kun osaa tehdä oikeasti käyttöön soveltuvia asusteita ja näkee sen kättensä työn samoin tein! Joskus mie vielä teen itelleni villapaidan tai vähintään boleron. Sitäpaitsi, en usko että kukaan pahastuu saadessaan joululahjaksi pehmeän paketin. Oon parina vuotena yrittänyt panostaa joululahjoihin sillä tavalla, että teen mahdollisimman paljon niitä itse. Nyttenkin on useita projekteja mietintämyssyssä ja työn alla!

 Oon ihan rakastunu neulomiseen, en tiiä osaanko lopettaa talvenkaan jälkeen  

Onko muita neulomiseen hurahtaneita?

2 kommenttia:

  1. Meidän luennoilla on tosi paljon neulojia. Miun yks kaveri neuloi eilen yhden luennon aikana yhden villasukan, ja mie vaan tuijotin vieressä. Itekin innostuin pari viikkoa sitten neulomaan villasukkia pitkän tauon jälkeen. Ja kyllä se tosiaan rentouttaa! Tykkään. Oon kyl vähän poropeukalo, mutta luulisin, että tuossa on vähän sama kun pyörällä ajamisessa - kun alkaa tauon jälkeen tekemään, taidot palailee kuin itsestään. (: Ihan mahtavaa tekemistä äänikirjaa kuunnellessa tai telkkarin ääressä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan jotenkin selkärangasta tulee! Ite oon viimeks tehny lapasia yläasteella, ja pienellä neuvomisella ne opit vaan palautuu mieleen :) Mie oon nyt tosiaan tekemässä toista villasukkaparia ja ihan hyvältä näyttää. Miulla on vaan jokseenkin vähän löysä käsiala niin 38 villasukista tuli pikkusen "lörtöt", mutta siitäpä sekin korjaantuu :)

      Poista