Sivut

24. joulukuuta 2012

And so this is Christmas

Hyvää joulua, Merry Christmas, Feliz Navidad, God Jul!


Toivottavasti kaikki siellä ruudun toisella puolella ovat saaneet viettää mukavaa ja rauhallista joulua rakkaimpiensa kanssa. Mie oon täällä vanhempien luona meidän uudessa omakotitalossa, meillä oli mukava oikein mukava jouluaatto :-) Syötiin perheen kanssa jouluateria, käytiin jouluhartaudessa, jossa minä ja isosisko laulettiin erään lauluyhtyeen kanssa, avattiin lahjat ja katseltiin mukavia ohjelmia telkkarista. Mie kävin lisäksi moikkaamassa kummityttöä tuossa naapurissa ja viemässä "joulupukin väärään osoitteeseen tuomat lahjat".

Huomenna aion varmaankin olla ihan tässä kotona ja nauttia olemisesta. Tapaninpäivänä meille tulee äidin puolen sukulaisia, serkkuja ja enoja käymään joulukahveilla. Ihana nähä sukulaisia yhden katon alla, muuton takia kun niitä kaikkia näkee niin turkasen harvoin. Tapaninpäivänä olis myös tarkoitus käydä Tapsan tansseilla Lauran ja Lindan kanssa!

Miulla ois tavoitteena julkaista teille paljonpaljon kuvia ennen vuoden vaihdetta. Miulla on myös alla sellainen Minun vuoteni-kuvakollaasi, jota kasasin toissaviikolla junamatkalla jo hyvinkin ahkerasti. Ja muistinkin juuri, että ulkoinen kovalevy jäi Lappeenrantaan, jossa oli alkuvuoden kuvia.. Great. Pitää ilmeisesti turvautua fb:hen :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti