Sivut

22. marraskuuta 2010

Kenkiä, meikkejä, koruja, kampauksia.....

Nyt päästäänkin itse kermakakun koristeisiin - asusteisiin.

Uskon että jokainen tyttö on tuskaillut kuinka ajoissa meikkaus- ja kampaamoaika pitäisi varata, mistä löytäisit kengät jotka pysyvät jalassa jotka kuitenkin näyttäisivät hyvältä, mistä löytyisi pukuun sopivat korut jne.
Ja entäpä sitten alustavaateosasto?

Itselleni eniten tuottavat tuskaa varmasti korut ja alusvaatteet.. Sain jo aikoja sitten varattua meikin ja kampaajan, ja olen kyllä tyytyväinen valintoihini. Kampaajan varasin asuintieni päähän Lehmoon, Salon Maiaan ja meikin Joensuuhun Maija Cosmeticsiin.
Olen jo alustavasti etsinyt jonkinlaisia malleja kampaukseen, ja vaihtoehtoja kyllä löytyy. Olen muodostanut päässäni kuvaa muhkeasta nutturasta, jossa on jotain boheemia ja minunnäköistäni (mitä se sitten ikinä tarkoittaakin?) En mielellään haluaisi mitään espanjalaisen flamencotanssijan tiukkaa nutturaa jossa silmät menevät vinkuralle. Nutturan pitää olla MUHKEA, pehmeä, mutta kuitenkin jämäkkä. Lakkaa saa olla niin paljon että kampaus pysyy paikoillaan.
Suunnitelmissa on, että koko tukka pistetään kiinni, jottei tarvitse miettiä roikkuuko etutukka limaisena otsaa vasten tanssien jäljiltä, vaan voin nauttia päivästä täysin rinnoin, huolehtien vain nenän puuteroinnista.
Noh, anygays tällaisia kuvia olen netistä talteen napsinut:





 Tämä on kaimani vuoden 2010 tansseista, tykkään erityisesti noista satunnaisista hiuskoristeista, tuo kivasti pientä särmää kampaukseen. Ja mikä parasta, nuttura oli NIIN muhkea!









Tämä kiva sekasotku löytyi netin syövereistä. Jotain jännää tuossa kampauksessa on juuri tuon sekasortoisuuden vuoksi, kiharat pehmentää kivasti, mutta itse en välttämättä laittaisi tuollaista kukkaa päähäni. Kiharoista plussaa!








Nuttura saisi olla juuri tuollainen suurikokoinen...




Tuosta letistä tykkään! Siinä on sitä jotain, ja olenkin harkinnut sellaista omaan kampaukseeni.




Tässä kuvassa hiuskoriste näyttää kivalta, itsellänikin se saisi tulla tuohon nutturan juureen.



Ah, niin ihana Eva Longoria, tässäkin kivasti kiharota, en ehkä haluaisi kuitenkaan näin "irtonaista" kampausta, luulen että se leviäisi päivän aikana kamalasti. Sivukiharat on ihan näpsäkät, vaikken itselleni sellaisia välttämättä halua, katsotaan..











Noh, sitten asiaan hiuskoriste. Koska on kuitenkin kyse wanhojentansseista (huomatkaa jatkuwa tuplaween käyttö), haluaisin kokonaisuuteen jotain "wanhanaikaista", ja siihen oivallinen keino olisi hiuksiin koru, jossa on sulkia. Glitterissä olen useaankin otteeseen käynyt ihailemassa erästä fuksianväristä, feikki-riikinkukon sulista koottu sulkakoru, jossa on myös eräänlainen "timantti", sellainen vähän reilunkokoisempi. Valitettavasti en kuvaa löytänyt, mutta tässä on vähän osviittaa, miltä se suurinpiirtein näyttää:






Tämä on jo aika lähellä todellisuutta, Glitterin koru ei vain ole ihan noin massiivinen, ja sulat ovat tosiaan fuksian, sekä mustan värisiä ja niissä on korukivi,
mutta tuo ns. riikinkukon silmä siitä löytyy!












Tämä löytyi ihan sattumalta tässä surffaillessa, väri miellyttää suuresti, ja tuo korukivirykelmä. Omaan pukuuni koru olisi kuitenkin hitusen tumma, mutta silti me likey.

Pistän tulevasta korusta myöhemmin kuvaa, kunhan sen käyn ensin nappaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti