Sivut

2. joulukuuta 2010

Wanhojentanssiharjoitukset officially opened!

Ja oli meillä NIIN mukavaa!

Harkat meni oikeastaan aika hienosti näin ensimmäiseksi kerraksi. Suurin osa porukasta näytti olevan paikalla, ja nyt vasta oikeastaan tajusin miten paljon meitä onkaan. Oman parin kanssa yhteistyö sujui ihan loistavasti, ja nauru oli kyllä herkässä, kaikille mokailuille vain lähinnä naureskeltiin huvittuneena :D Varsinkin cicapossa/kikapossa/kikapoossa, kun läpsäisyn jälkeen lähdetään kävelemään omasta parista poispäin, meinasimme tyttöjen kanssa koko ajan juosta ja rynniä toistemme päälle, mikä aiheutti aikamoista hysteriaa ja säikähdystä neitiväestön joukossa. Erittäin hilpeää!

Mignon valssi ei omasta mielestäni tuntunut kovinkaan hankalalta, ja tuntuu että tanssit alkavat heti iskostua aivonystyröihin säilöön h-hetkeä varten. Mitä nyt pientä hapuilua valssikäännöksessä, mutta eiköhän sekin asia hoideta pois päiväjärjestyksestä.

Tässä on sinätuubivideoita kikaposta, Vuosaaren lukion 2010 vuoden wanhojentansseista
 

... ja tässä joensuulaisille tutumpaa materiaalia:


Tämä äskeinen video on kuvattu Joensuun Areenalta, jossa kaikki Joensuun lukiot tanssivat yhdessä nämä jättimäiset, viimeiset wanhojentanssit. Video on hienosti tiivistetty yhden tunnin keissi 59:ään sekunttiin.
Uskokaa tai älkää, niin tuota isompaa tempausta harjoitellaan kaikkien lukioiden kanssa VAIN yhden kerran, wanhojentansseja edeltävänä iltana. Täytyy kyllä pitää huoli siitä että itse pääsee paikalle!

Huuh, tänään vasta alkoi älytä, että se h-hetki tulee olemaan vähän reilun 2kk päästä. Mahanpohjassa tuntuu jo pientä kutkutusta ja jännitys lisääntyy päivä päivältä.

Niin tosiaan, äitini ei oikein lämmennyt tuolle eBaysta tilaamiselle, joten nohevana tyttönä lähdin kaupungille etsimään sitten meikkejä. Meikkipaletti löytyi, maksoi 5€ Anttilassa ja tällaiselta se näyttää:


Paletti on tuo kaikkeuden keskellä oleva, jossa on 4x6 rivit, eli 24kpl sävyjä. Oman palettini sävyt ovat kylläkin vaaleammat, siellä on enemmän punaisen ja violetin sävyjä, sekä täysin valkoista. Mutta kappas kummaa, neiti nokkela koulusta tullessaan, tyytyväisenä löydöstään, päätti ottaa tirsat linja-autossa, ennenkuin oma pysäkki koittaa. Heräsin hiukan ennen omaa pysäkkiäni kamalassa hädässä ja juoksin kiireellä bussista ulos.
Tunnin päästä koitti se kauhun hetki, kun tajusin jättäneeni muovipussini linja-autoon. Ja KAPPAS kummaa, sinne jäivät uusi ihana meikkipalettini, uudet pinsetit joilla oli tarkoitus siistiä nämä kamalat karvaturjakkeet silmieni yläpuolelta ennen huomista gaalailtaa, sekä naamiaisasuuni tuleva tärkeä osa. Perkele sanon nyt kyllä suoraan! Sinne meni pienestä opiskelijabudjetista yli 10€ arvoista tavaraa. Soitin linja-autoyhtiölle seuraavana päivänä, ja kysyin olisiko pussiani näkynyt. Noh, eipä ollut, mutta nainen langan toisessa päässä käski huomenna käydä saman kellonajan linja-autosta kysymässä. Sama kuski nimittäin on joka kerta ajamassa sitä bussia, mutta eipä hänkään ollut nähnyt minun muovipussiani. Hän kuitenkin lupasi kysyä vielä kerran siivoojilta, mistä olen todella iloinen. Pitää vain toivoa parasta, mutta jos ei kaikki mene, niin kuin tahtoisin, ei auta kuin säästää rahaa ja tehdät ostokset uusiksi ja koettaa siistiä kulmakarvat näillä turanyppimillä, jotka kotoota löytyy.

Ei kuitenkaan synkistytä ihan kokonaan, tästä jatketaan taas :) !

1 kommentti:

  1. Demin sivuilta nappasin tän blogin ja ajattelin katsastaa vain :) Kivalta näyttää!

    Itsellänikin on ensivuoden alussa wanhat, ja jännittää :)

    VastaaPoista