Sivut

5. joulukuuta 2010

Uusi ulkoasu ja lisää meikeistä!

Hyvää myöhäistä iltaa arvoisat (toivottavasti olemassaolevat) lukijat! Ulkoasua on nyt uudistettu entistä ehommaksi, nyt kaikki näyttää paljon siistimmältä. Pystyraita hoikentaa, ja violetti on erittäin esanssinen väri!

Eilen oli todellista juhlan humua. Olin ystäväni avecina erään Joensuun lukion itsenäisyysgaalaillassa, ja siellä oli ihan älyttömän ihanaa! Juhlasali oli koristeltu upeilla seinäkoristeilla, valosarjoilla ja ~800 keltaisella ja sinisellä ilmapallolla. Olin samaisessa juhlassa myös viimevuonna, mutta täytyy myöntää että tämän vuoden gaalassa oli kyllä tehty kaikki onnistumisen eteen!
DJ oli AIVAN loistava. Porukka tanssi ihan euforisena, aina kun DJ pisti biisit soimaan! Ylistän kyllä suuresti sitä miksaustaitoa, mitä paikallisen nuorisobaarin tiskijukalta löytyy. Herra DJ oli kuuleman mukaan osoittautunut erittäin kohteliaaksi yksilöksi, ja oli hyvin ilomielin tulossa gaalaan. Juuri tuollaiset ihmiset niitä työtarjouksia saavat! Viime vuoden DJ oli kauhea diiva, samainen herra soitti myös eräässä lukiolaisten tapahtumassa, jota itse olin 2010 toukokuussa järjestämässä.


kuvat on ottanut Henna Roivainen

En olisi kyllä perjantai-iltaani paremmin osannut viettää! Tulipahan wanhojentanssikengät koeajettua samalla, aluksi koski päkiöihin mutta kun kenkä alkoi muotoutua omalle jalalle, alkoi korkkarit tuntua hyvältä jaloissa.
But now, back to all the make up. Eilen meikkaillessani tämän blogin kirjoittajan mallin mukaisesti, sain hyvinkin paljon inspiraatiota wanhojentanssimeikkiini, jonka siis olen päättänyt itse väkertää. Harmi vain, kuvaa en eilen meikin viimeistelyn jälkeen muistanut ottaa, mutta tähän tapaan yritin omaa meikkiäni työstää. Käy katsomassa myös muut Beauty baben meikkikuvat! Löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Olen nyt suhteellisen ahkerasti mainostanut omassa blogissani bloggaavia meikkiharrastelijoita/taiteilijoita, mutta yksi on ylitse muiden. Tämä nainen on superlahjakas, mielikuvitusrikas, hauska sekä hyvin ihmisläheisen oloinen. She is Kandee Johnson! En ymmärrä, miten yhdellä ihmisellä voi olla näin paljon mielikuvitusta toteuttaa näitä kaikkia ihmeellisiä videoissa esiintyviä meikkijuttuja! Kyseiseltä leidiltä löytyy vinkkejä vaatteiden, meikkien ja hiustenlaiton osalta. Käykää katsomassa, näistä minäkin olen saanut paljon iloa! :)




2 kommenttia:

  1. me likeyy your blog ! :) vanhoja kauhulla ja riemulla odotellessa !

    VastaaPoista
  2. jess ihmiset kommentoi tänne! jatkakaa vaan lukemista :>

    VastaaPoista