Sivut

5. joulukuuta 2010

Nyt kaivataan kokemuksien ääntä!

Olen etsiskellyt, kerännyt tietoa ja selaillut. Olen kovasti pohtinut, paininut ja punninnut. Mitä ihmeen meikkejä minä ostan sitä wanhojenmeikkiä varten????????
Netin ihmeellisestä maailmasta onneksi on löytynyt vinkkejä, ja olenkin saanut jo jonkinlaisia visioita ostettavista meikeistä.


Tässä lista tarvikkeista, joita tulen tarvitsemaan:
- meikkivoide + meikkivoidesieniä (tai sitten käytän meikkivoidesivellintä)
- mineraalipuuteri
- luomivärit + muutama aplikaattori + muutama sivellin
- vedenkestävä ripsiväri
- kulmakarvaväri + viistopääsivellin
- huulipuna
- eyeliner/kajaali (kahta eri väriä ehkäpä)
(- huultenrajauskynä)

En edes halua ajatella, mikä loppusumma tulee olemaan. Näitä meikkejä olen kuitenkin katsellut, sekä ottanut jo esimakua siitä, mitä kenties pitäisi hankkia. (Huom, seuraavat kuvat ovat vain esimerkkejä, eivät vielä minkäänmuotoisia ostopäätöksiä!)


Aloitetaan ensin pohjameikistä.

Lumene Translucent Mineraali-irtopuuteri, 17,90 €

Lumene beauty base, heleyttävä meikinpohjustusvoide, 13,90€

Skin perfector -mattameikkivoide, 8,95€

Lumene Blue neutralizer fir dark under-eye circles, 13,90€




Sitten siirtykäämme silmämeikin pariin:

Maybelline New York, the COLOSSAL volume Express, waterproof, 18,90€

Lumene Natural code Eye dramatizer, 7,50€





Hiukan värimaailmaa luomiväreistä.






Sitten, ennenkun tosissaan on pakko mennä aa aa, laitan muutaman esimerkkikuvan,
millaista lopputulosta tavoittelen:



 

 



5 kommenttia:

  1. ihana tää sun blogi<3 mut omana kokemuksena on ollu toi colossal volum express waterproof ja ei pitäny kyllä yhtään vettä vaan lähti vaeltelemaan jo tunnin sisällä... mut jatka kirjottamista kiva kuulla lisää! :)

    VastaaPoista
  2. kaverilla ollu sama ongelma ton ripsarin kaa mut se vaikuttaa onko miten pitkät ripset.

    VastaaPoista
  3. aivan, kiitos kun kerroitte! pitää sitten rueta harkitsemaan vaihtoehtoja :)

    nyt on ollu vähän hiljasta, mutta oottakaahan vaan kun pääsen testaamaan meikkiä ja käyn sovittamassa mekkoa, pysykää linjoilla!

    VastaaPoista
  4. Jos tuo colossal ei toimi, voin suositella Max Factorin False Lash effectiä vedenkestävänä. Mulla normaalisti ripset suoristuu heti taivutuksen ja ripsivärinlevityksen jälkeen, mutta tää ripsari on pitäny ne muodossaan eli taipuneina. Pysyy myös silmissä koko päivän. Tuo vaatii tietysti vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen (esim. Lumene). FLE:ssä on niin suuri harja, että sillä saa kyllä sotkettua silmämeikin, jos ei ole harjoitellut tai ei keskity. Mutta olen ihan koukuttunut!! Anttilassa ainakin tais olla tarjouksessa nyt n. 13 euron pintaan, normaalisti n. 17e. :)

    Kaunis meikkipohja on tosi tärkee, mutta kasvojen korostamista ei kannata unohtaa. Poskipuna on ihan must, mutta plussaa on myös joku varjostustuote (esim. aurinkopuuteri) sekä "hohtava" korostustuote. Meikkiblogeista löytää hyviä vinkkejä varjostus- ja korostustuotteiden sekä poskipunan levitykseen. :)

    Huulipuna on tehokas luomaan juhlavaa lookia, mutta jos silmämeikki on jo vahva niin kannattaa miettiä kumpaan haluaa panostaa, jättääkö siis huulet hillitymmiksi vai..

    Nautihan suunnittelusta, siusta tulee varmasti kaunis! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos tosi paljon vinkeistä! Mie oon niin tavaton ummikko pohjameikkien sun muiden kanssa. Normaalisti käytän vain jotain matte moussea pohjana, kun ei kouluun jaksa mitenkään ihmeellisesti naamavärkkiä laittaa :D

    Ajattelin, että mene Sokokselle ja kysyn joltakin ammattitaitoiselta osaston myyjältä apua, että tulee valittua oikeat sävyt sun muut. Pitää kyllä kysyä tuosta kasvojen korostamisesta samalla.

    Kiitos tosi paljon, näemme sitten kuin käy! :)

    VastaaPoista