Sivut

20. joulukuuta 2010

Last Christmas I gave you my heart

Minulla oli turkasen hieno kirjoitus tehtynä muutama viikko sitten. Rustailin sitä mummoni koneella, ja juuri kun olin tallentamassa sitä, netti pätkäisi ja kirjoitus hävisi bittiaavikon syvyyksiin. Päätin näin ennen joulua kirjoittaa lyhyen tiivistelmän kaikesta sattuneesta ja tapahtuneesta, ennen kuin rauhoitun jouluskiireeseen.

-wanhojenharkoissa ollaan opeteltu seuraavia; poloneesi, avaustanssi, pompadur, tango, mignon valssi ja   cicapo. Vielä puuttuu wienervalssi ja, ja.... vieläkö puuttuu joku?

-mekosta ei oo kuulunu mitään, jää vain nähtäväksi pääsenkö sovittamaan ennen joulua.

-meikkipaletin ostin, kaikki muu puuttuukin vielä :--D

Meillä oli koulussa vuoden superhyperhauskin tapahtuma, eli Lyseon yö, jokavuosi paikkansa joulukuussa ottava perinteinen koko koulun yhteinen naamiaisilakointi, jonne oppilaskunta päättää teeman, jonka mukaan tulevat koristelut, ohjelmanumerot ja ruuat. Tänä vuonna teemana oli Las Vegas, ja tältä minä näytin:

Joonas; "sie oot tommonen... ilolintu."

Rakas<3

Rakkaan ystäväni Lindbergin kanssa <3

Asuni sisälti sukkahousut, mustat korkokengät (miun wanhojentanssikengät!) mustan tyllihameen, mustan paljettitopin, violetin pallokorsetin, puuhkan, kilotolkulla meikkiä ja hyvinkin säkkärän tukan jota koristi glitterpanta kera violettien sulkien.
Täytyy sanoa että oli oikein onnistunut asu, vaikka itse sen sanonkin...



+ mikä parasta, menimme poikaystäväni kanssa
 naimisiin itse Elvispapin vihkimänä.

Mutta nyt, hyvät ystävät on aika rauhoittua joulustressin pistelevään hemmotteluun. Lahjat on melkein taas kaikki ostettu (nimim. henkilö joka kärsii viimetingan syndroomasta). Stressitasoa alentaa kuitenkin se, että äitini ei ole alkanut hössöttämään minkään sortin joulun suursiivouksesta, josta yleensä kärsii koko perhekunta vähintään sen kerran vuodessa.



Toivotan jo nyt kuitenkin kaikille oikein rauhaisaa joulunaikaa ja ihanaa uuttavuotta! Muistakaa läheisiänne, nauttikaa joululauluista ja ennen kaikkea SYÖKÄÄ kunnolla, kun jouluruokaa ja -suklaata on vielä tarjolla!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, näihin piparintuoksuisiin hetkiin päätän blogivuoteni 2010.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti