Sivut

2. tammikuuta 2011

Brand new year 2011

Tervetuloa tälle vuodelle! Iloisesti ja vähemmän iloisesti lopetin oman vuoteni 2010 ja aloitin toivottavasti_entistä_paremman vuoteni 2011 hyvien tyyppien seurassa omakotitalon lämpimässä huomassa, sekä ulkona raketteja paukutellen. Harmi vain, ettei tällä hetkellä ole kuvamateriaalia omassa kamerassa, mutta jahka saan kuvia ja ne ovat julkaisukelpoisia, postaan niitä.
Rest, as they say, is history.

Joulu mennä jolkotteli jo ohitse ja oli kyllä mukavaa. Kuten aina, koristelin kuusen ja laittelin omaan huoneeseeni myös jouluvalaistusta tunnelman luomiseksi. Kuusen koristelu tuntuu aina yhtä lapsekkaalta, ja herättää erityisesti lämpimät muistot siitä, kun kiistelimme aina isompien sisaruksieni kanssa siitä, kuka saa ripustaa jääpuikon kuuseen. Harmikseni se oli kadonnut jo ennen viime joulua, rest in peace icicle.
Viime vuonna missasin lumiukon, mutta nyt kerkesin jopa katsomaan siitä pieniä pätkiä! Lämmitti erittäin jäätävää sydäntäni ja alkoi virittämään ja valmistamaan aattoiltaa varten.



Lomaa on jäljellä vielä kokonainen viikko! Koulunpenkille tarvitsee palata vasta 10.1, joten tässä oli illan aikana varsin mukavasti aikaa tehdä pieniä joululahjakollaaseja tätä blogia varten. Vähemmän tekstiä ja enemmän kuvia! (Ottakaa huomioon että en todellakaan omista mitään Canonin hypersupermegazoomwowow-kameraa, pieni pokkarini ottaa ihan tarpeeksi hyviä kuvasia)

Jouluherkkuja! Elämäni ensimmäinen piparikammotus.

 Jos tykkäätte ska'sta tai reggaesta, kuunnelkaa The Valkyriansia,
aivan loistava bändi, pelasti jouluni ihan toden teolla





Isosiskon neulomat pipo ja tuubihuivi. Oikeastihan minulla on hiukset mutta ne on kivasti nutturalla.

Joululahjaksi päätin opettaa nakkisormilleni tukkanäpertelyä
 ja löysinkin kivan videon youtubesta tämän nutturan tekemiseen ja siitä suuresti pidän,
tunnetusti tykkään takuttaa ja vääntää tukkaani.





HUOM, jos ette katsoneet viimeisen kuvakollaasin alinta oikeanpuolista kuvaa, katsokaapa uudestaan.

Se oli ehkä joulun HAJOTTAVIN paketti : -------------------------------------D

Rakas ystäväpoikani on jo puolisen vuotta uhkaillut ostavansa minulle World of Warcraftin ja sieltähän se iloisesti tuli. Liian pahaenteinen hymy ja suorakulmion muotoinen paketti herättivät jo suurta epäilystä. Poikaystävä ei niinkään innostunut mutta minusta tämä oli hauska.
(NOTE, en ole eläissäni pelannut World of Warcraftin trialvversiota kolmeen kertaan ja oikeasti koukuttunut siitä) Tämä peli on kyllä saatanan paha tapa tehdä ihmisistä hikikomeroituneita hiiriä!

Tulipas sekavaa. No ehkä te tajuatte jotain! Jouluhan nyt on muutenkin vuoden sekaisin ja stressaavin juhla, joten postauskin on täysin samaa maata.

Mekosta ei vieläkään ole kuulunut yhtikäs mitään. Korvakoruongelma sentään ratkesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti