Sivut

10. tammikuuta 2011

Uusia juttuja!

Vihdoin ja viimein ompelijani laittoi viestiä että "Voit tulla sovittamaan mekkoa :-) terv. OmmelS/Sari". Päivän piristys tosiaan! Pääsinkin heti tunnin sisällä viestin saapumisesta sovittamaan mekkoa, ja se oli täydellinen. Nyt kun yläosa ja alaosa on ommeltu yhteen, puku istuu paljon paremmin. Eikä muutaman kilon tippumisestakaan ole haittaa ollut. Puku ei kiristä enää niin paljoa rintojen kohdalta, ja se laskeutuukin paljon kauniimmin.
Alushameeseen oli ommeltu tyllin lisäksi kaksi muovivannetta. Helma on sopivan muhkea, ei onneksi mikään kermakakku. Puku on nyt olkaimia varten valmis. Sari-ompelija esitteli myös hienoa löytöään Joenkankaasta. Olkaimia varten hän oli löytänyt puvun yläosan röyhelön tyylistä nauhaa, josta olkaimet tehdään. Nyt kun tansseja varten olevat liivitkin on ostettu, on olkaimet helppo tehdä, sitten kaikki on valmista!

Vai onko?

Ehei! Vielä pitäisi ostaa tarvittavat meikit, stay-up sukat, hiuskorut, kaulakoru, vuokrata hanskat.........
Onneksi nuo on niiiiin pieniä asioita, etten jaksa vielä niistä stressata! Pääasia että mekko on kunnossa.

Viime viikolla pistäydyin kampaajan luona varaamassa koekampausajan, joka ajoittui 29.11 klo 09:00 lauantaiaamulle. Suurin huoli  nuo hiuskorut/hiuskoru. Sulkakoru, jota aikaisemmin olin glitterissä tarkastellut, maksaa rapiat 23€ ja se on minun budjetilleni hiuskorusta aivan liikaa. Säästäminen on kaiken a ja o! En muutenkan tunne tarpeelliseksi kuluttaa satoja euroja yhtä päivää varten, sillä kuitenkin on vielä tulossa wanhojenmatka ja kakkosluokkalaisten risteily. Ruotsin shoppailuafäärejä varten TÄYTYY olla rahaa! (+ toukokuussa Latvian reissu, onneksi siellä on halpaa!)

Täytyy kyllä tunnustaa, että nyt voin sanoa olevani idiootti. Katselin yksi yö kaihoisasti vanhoja kuvia ja etuhiukseni olivat vielä viime viikon keskiviikkona lähen nenänpäähän saakka. Kotiparturi Marika sitten päätti pätkäistä etutukkansa KULMAKARVOJEN TASALLE. 
Nyt kyllä kevyesti v*tuttaa. Mikä idea oli leikata tukkaa ennen wanhojentansseja, niitä olisi niin paljon helpompaa ollut laittaa, jos ne olisivat olleet pidemmät. Mutta ei, kun ihminen on tyhmä niin sitten on.
Onneksi ajatus siitä, että tukka vielä kerkeää sen sentin kasvaa, ja kampaajalla kyllä löytyy niin vahvoja tököttejä että tämä etutukka saadaan sitaistua ylös, helpottaa edes vähän.


Kampaus tulee olemaan jotain näiden kuuden väliltä.


Tarkoitus olisi saada etuhiukset jonkinlaisille leteille. Nämä kaksi Jessica Alba versiota ovat hyvin mieleiset, saa nyt nähdä saako tätä moppia semmoisille enää väännettyä. Innoituksen letteihin sain Prinsessa Victorialta ja tämän Nobeltilaisuuden kampauksesta. Upea tekele! Sijoitan letit kuitenkin mielummin etuhiuksiin, nutturasta haluan solmuisen, muhkea, ison ja ihanan, kuten tässä ylärivin vasemmanpuoleisimmassa kuvassa.
Onneksi kampaaja on kekseliäs ja hyvin ammattitaitoinen, joten uskon että yhteisillä ehdotuksilla kampauksesta tulee loistava. Äitini ei oikein aluksi innostunut tästä koekampausideasta. Mutta onhan se nyt kivaa kun joku laittaa omaa tukkaa..
Hiuskorut! Näitä katselin netistä ja saas nähdä jos tilaisi, eivät ole kovinkaan hintavia siihen 23€ ihanuuten verrattuna. Postituskulutkin taisivat olla vain yhden euron luokkaa?



kaikki hiuskorut - www.greenwhale.fi







Maanantait ei tosiaankaan oo kyllä miun päiviä, onneksi kuitenkin jotain positiivista mahtui tähänkiin ankeaan arkeen. Pienten vastoinkäymisten kautta voittoon!
xoxo

ps. tänään ensimmäiset wanhojenharkat korkokengät jalassa, huhhuh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti