Sivut

15. tammikuuta 2011

Myöhäisillan tuumailuja

Tulin siihen päätökseen, että tämä blogi muuntautuu tavalliseksi lifestyleblogiksi vanhojentanssin huuman jälkeen. Olisi mukava jatkaa ihan niiden-näiden kirjoittelua jatkossakin, se antaa hyvää tekemistä viikonlopun myöhäsilloille ja saisi summattua viikon tapahtumat yhteen paikkaan, sillä nykyisin en niin hirveästi perusta päiväkirjan kirjoittamisesta. Se on niiiiin so last season.

Iltaani olen kulutellut lukemalla Mungolifen blogia, joka on jo siirtynyt uudelle sivustolle (johon löydätte linkin linkkiä klikkaamalla!). Erityisesti näin puolihorroksessa olevana hajotti postaus ihanista anonyymeistä. Jos voitte olla nauramatta sitä lukiessa, lähetän teille muumitikkarin postissa. It's a promise! (Handshake and a testimonial!)

Aikaa sain myös tapettua miettimällä hiustenvärjäystä. Olen jo kyllästynyt näihin tummanruskeisiin/punaruskeisiin hiuksiin, ja haluaisinkin niistä vaaleammat. Värinpoistoa en tee enää kuuna päivänä, katoaa vielä paksu tukka kuin pieru Saharaan. Blondi olin muutama vuosi sitten, mutta se hiusväri jääköön vuoteen 2008.



N E V E R  A G A I N .

Tähän mennessä tukasta ehdoton suosikki on ollut oranssi. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Omat kaverini meinasivat saada sydänkohtauksen kun tulin kouluun mustapäänä. Hyvä etteivät viskanneet pihalle.
Kuten eräs viisas ystäväni on minulle muutamaan otteeseen toitottanut "Kerran gingeri, aina gingeri!"



yksi luotettavimmista.


















Vasemmanpuoleiset (2009) oranssit ovat kirkkaanpunaisen tukan jäljiltä, oikealla (2010) taas ihan nimenomaisen oranssin hiusvärin aikaansaannokset. Miss me hair!
Onhan tuota vaikka minkänäköstä kuontaloa ollut. Väriä on ollut lähes kaikissa sateenkaaren väreissä, jopa sinistä (mutta se oli sentään vain vappuväriä, mutta ei meinannut lähteä tukasta millään).

Hiuskoristeongelma ratkesi vihdoin! Kerkesin jo unohtaa, että mekon mukana tuli rintaneulakukka, samaa kangasta kuin mekko, Revin vain kukasta hakaneulan irti ja yritän liimata siihen hiuskamman, ei vaan meinaa pysyä näillä liimoilla kiinni. Paska Scotch.

Ehkä tämä tästä, lukemisiin!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Ootko ihan markettiväreillä saanut nuin kivan oranssin tukan? :--) Ja jos oot niin mitä merkkiä ja sävyä käytit? Kiitos jos vastaat! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka anonyymi!

    Mie oon ihan markettiväreillä värjännyt :-) Jos haluaa NOIN kirkkaan (ihanan) oranssin tukan, niin suosittelen lämpimästi L'orealin Feria-sarjasta Pure Paprika-sävyä (paketti on tällainen http://bit.ly/A3ajqs). Sillä saa kyllä kirkkaat oranssit, jos omat hiukset eivät ole liian tummat :-)
    Itse värjäsin tällä värillä, ja tulos oli kutakuinkin tällainen: http://bit.ly/xjjmC8

    Suosittelen oransseja hiuksejä lämpimästi, vaikka niiden kirkkaana pitämisessä meneekin oma energiansa. Toivottavasti tämä autto vähän!

    VastaaPoista