Sivut

16. tammikuuta 2011

Diamonds are girl's best friends.

My masterpiece is ready. Takaa se on ruma kuin mikä, mikä onkin hyvä syy ottaa siitä kuvia vain etupuolelta. Mutta etupuoli. Elämäni paras osittain omin käsin väkerretty tekele.



Todistettu on, että osain tehdä jotain myös itse. Kukka on siis alunperin ollut rintaneulana mekkoni mukana. Revin kukan takaosasta pienestä metalliläpyskästä hakaneulan irti, otin toisesta hiuskorustani lainaan metallisen hauenleuan, ompelin kukan taakse kangassuikaleen päistään kiinni kukkaan ja pujotin hauenleuan kankaan ja kukan välille jäävästä rakosesta. Vasemmalla puolella oli alun perin vain kaksi lenkkiä, mutta koska kukasta roikku pari pidempää narua, ompelin toiselle puolelle yhden lenkin ja katkaisin molempien ylimääräiset päät pois Voilá!
Tarkoituksena oli ensin liimata hiuskampa kukkaan kiinni, mutta ostamani liima oli niin paskaa suomeksi sanottuna, ettei se liimannut yhtään mitään. Mutta olen hyvin tyytyväinen tähän, ompahan tukka-asia ratkennut.

En tiedä olenko aikaisemmin maininnut, mutta minulla on venytyskorut korvissani. Korvanlehdessä, aivan ensimmäisissä rei'issä on 6mm kokoiset reiät. Yhteensähän minulla on reikiä korvissa 10, joista 8 on aivan tavallisia. Kuva havainnollistakoon.

Kaikki aina kauhistelevat tuota reikää ilman korua. :-D


Ja alemmassa kuvassa sitten näkyvät korut, jotka aion tanssipäivänä laittaa. Ajattelin etsiä jotain suht yhtenäistä kokonaisuutta, ja tilasinkin Crazy Factorylta kaikki korvakorut. Vinkkinä muille venytysten käyttäjille, tai ihan tavan korvaisillekkin, että tätä halvempaa korupaikkaa et löydä! Varsinkin jos tilaa isomman satsin kerralla, niin tulee paljon halvemmaksi, kuin ostaa samanlaisia jostain koruliikkeestä.

Nuo kirkkaat korvikset ovat kolmessa eri koossa, venytyksen yläpuolelle tulee isoin, sitten ylemmäs pienempi ja ylimpään riekään kaikista pienin. Yläkuvassa olevat kirkkaat korvikset säilyvät sillä paikallaan.





Viime viikolla yritin vääntää jonkinlaista silmämeikkiä ja jonkinlaista tulosta sain aikaiseksi. Kuvat taisin ottaa jo viime viikolla, mutta saatte iloita niistä vasta nyt


Violetti versio, vaaleanviolettia silmän sisänurkassa ja tummempaa oikeassa,
rajaus on hieman paksumpi kuin toisessa versiossa, luomiväriä laitettu myös alaripsien tyveen.


Ruskea versio, kultaista, ruskeaa ja valkoista käytetty, rajaus on ohuempi
ja kääntyy hieman ulkonurkasta. 

Mielipiteitä ulkopuolisen silmin tuli rajauksista, että paksumpi rajaus avartaa silmiä enemmän ja saa ne näyttämään suuremmilta, ohuella rajauksella on taas päinvastainen vaikutus.
Tässä on tämän hetken jo ostetut meikit. Näihin hurahti jo 30€...





Mitä mieltä olette? Käytänkö mielummin ruskean vai violetin sävyjä? Mekon väri on marjapuuronpunainen ja esimerkkiä siitä löydätte täältä :-)

2 kommenttia:

  1. Mie suosittelisin tuota violettia versiota. :) Kävi jotenkin siun silmille paremmin ja paksu rajaus todella avartaa silmiä. Mutta molemmat meikit hyviä, violetti ehka vain hieman mukavampi :p

    VastaaPoista
  2. kiitos mielipiteestäs! :) itekkin vähän kallistun tuonne violetin puoleen, antaa vähän eloa silmiin. vois vielä yhdistää vähän mustaa sekaan, tulee enemmän semmonen smokey eyes-vaikutelma. :>

    VastaaPoista