Sivut

2. helmikuuta 2011

Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!

Jesjesjes! Tällä hetkellä on hommat kyllä niin viimesen päälle hyvin hanskassa, että nyt voi hymyissä suin oottaa h-hetkeä :)

Päivittelen vähän viimesimpiä juttuja:
- mekko tuli vihdoin ja viimein kotiin
- hiuskukka vaihtui kauniisiin pinneihin
- kävin koekampauksessa
- ulkotakki wanhojenpäivälle on valittu

Tuli vaan semmonen yhdenäkkinen tajunnan valaistuminen, että miullahan on kaikki hommat valmiina! Tänään tuli koekampauksessakin niin hyvä fiilis, oijjoi. Nyt enää vain poikaystävän kaverilta hanskat, ja asukin on kokonaisuudessaan ready.

Mie oon päässy wanhojentanssien kustannuksissa aika vähällä. Ja tää ei tarkota sitä että mamma och pappa betalar, vaan yksinkertasesti, miulla ei oo menny rahaa paljoa shaisseakaan verrattuna keskiverto tanssi-intoilijaan

Tämän hetken menot:
Mekko korjauksien kanssa 91€
Korkokengät 18€
Hiuskoru 5€
Takki 0€
Meikit 35€
Hiukset 65€
Wanhojen jatkojen/matkan mekko 10€
Korvikset 0€
Sukkikset 0€
Hanskat 0€
Pussukka 0€
= 224€, joista 133€ olen maksanut itse (kaikki tummennetut)
Kulut on siis menneet vanhempien kanssa aika tasan, mikä oli tarkoituskin. Oon ostellut kaikki tarvikkeet hissun kissun, joten menoerät ei oo ollu kerrallaan kovinkaan suuria. Ja olinhan mie sitäpaitsi säästänyt tätä päivää varten rahaa jo viime syksystä. :-)

Miulla on siis mennä tällä hetkellä rahaa vähemmän, kun joillakin mekon ostoon :------------D
Anteeks, miun mielestä joittenkin kuluttaminen on vaan niin yksinkertasen naurettavaa, etten kestä sitä. Itelläni oli päälimmäisenä tarkotuksena saada vähällä kaunista, ja omasta mielestä oon onnistunu siinä aika hienosti.
Enkä kyllä keksikkään enää mitään ostettavaa.

Nyt vain ilolla ja kauhunsekasella jännityksellä oottelemaan 18.2! Tänä perjantaina on pitkät harjoitukset klo 12 eteenpäin. Jopa wienervalssi alkaa ankukankeuksien jälkeen luistamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti