Sivut

14. helmikuuta 2011

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää!

Vuoden lämminhenkisin päivä, I might say. Mikään ei lämmittäny niin paljon, kuin hali ja pusu omalta kullalta. Itsekkin sain yhden kortin, oikein kirahvikortin ja se teki miut kyllä aika iloiseksi. Ja vielä hali kaupan päälle!

Neljä päivää. Nel-jä päi-vää. NELJÄ päivää. NELJÄ_fucking_PÄIVÄÄ!

Okei täytyy myöntää, näin lauantai-sunnuntai välisenä yönä painajaista tansseista, oltiin poikaystävän kanssa mökillä ja yöllä näin unta, jossa kaikki meni tanssien osalta pieleen, miulla ei ensinnäkin ollu mekkoa, tulin tukka likaisena ja laittamatta ilman meikkiä koululle, en osannut mitäään tansseista ja kaikki nauro miulle. Lisäksi huusin ja itkin raivopäisenä koko unen ajan ja yhtäkkiä keskellä yötä heräsin henkeä haukkoen sillä ilmeisesti olin myös samanaikaisesti tukehtumassa tyynyyn. Nousin kyynärien varaan haukkomaan henkeä ja säikäytin kultani siinä samalla. :-D Jatkoin uniani ja sama uni jatkoi, ja samanlainen herätys seurasi sitten myöhemmin. Unen aihe on hyvinkin säälittävä, mutta se säikähtänyt herääminen ehkä tässä eniten ahdisti.

Muutama hassu päivä, ja sitä ollaan tanssimassa. Sain vihdoin ja viimein hanskat eräältä abityttöseltä lainaan. Eipähän tarvitse lähmiä kaikkien tahmaisia tassuja tanssipäivänä! Plussaa siitä, että johtuen talven kylmästä ja kuivasta ilmasta, miun kyynärpäät on ihan muy secos (kuivat), että nekin peittyy samalla. Kosteusvoiteet ei vaan auta, enkä oikein keksi mitään poppamieskonsteja tähän hätään.


Harmittaa myöskin että pitkään ja hartaasti kasvatetut kynteni saivat lähteä, yksi lohkesi ja leikkasin muut lyhkäisiksi, eivätkä ne tunnu kasvavan millään takaisin. Toisaalta, mitä väliä kun miulla on kuitenkin hanskat koko päivän käsissä. Jos jotakuta lyhyet kynnet häiritsee niin tulkoot sanomaan, voin kyllä mennä takaisin kotiin istumaan.

Kävin koekampauksessa tuossa muutama viikko sitten, ja kampauksesta tuli juuri semmoinen kuin halusinkin! Pohjalle laitetaan kiharat lämpörullilla, etuhiukset tulee ranskanletille ja kiinni kahdella strassikivipinnillä ja taakse tehdään nuttura jossa hiukset menevät ristiin rastiin lenkeillä. Juuri sopivan pehmoisen näköinen kampaus, joka kuitenkin kestää! Innolla perjantaiata odotellessa :-) Vielä pitäisi ostaa jonkinlaiset harvat tekoripset. Naurattaa kyllä, kun jotkut ovat käyneet ottamassa ripsipidennykset. No, omatpahan ovat rahansa. Tai siis isin ja äitin perhaps?

Torstaina teen vielä viimeiset hermopäivitykset, sitten se on menoa! Tansseista tulee paljon kuvia ensi viikon puolella, sen lupaan. Meidän digikamera teki tenät, joten poikaystävä lupautui hienolla überjärkkärillään kuvailemaan tansseja.

Ciao siihen saakka!

xoxo Marika



Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä
                                                                   -Tommy Tabermann

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti