Sivut

17. helmikuuta 2011

Tomorrow, tomorrow is a different day

Ja niin tosiaan on! H-hetki on vain hetkien päässä ja tänään oikeastaan rupes vasta jännittämään, kun oli kaikkien joensuun lukioiden kanssa harjoitukset isolla areenalla, jossa me sitten tanssitaan illalla koko konkkaronkka. Tanssit meni ihan älyttömän hyvin, ja kaikilla näytti olevan kyllä hauskaa, vaikka pientä jännitystä olikin ilmassa.

Tänään oli meidän koulussa penkkaripäivä ja naama kyllä oli sen mukanen... Tällä hetkellä kaula ja niska on punaset kuin texasilaisella redneckillä. Suihkussa voi kyllä olla aika hankaaminen, toivotaan parasta!
Päivä alko kivasti itselläni 9.20 kun tulin koululle, kävelin sisälle ja en kerenny edes takkia heittää pois kun poikaystävä kaverilaumansa kanssa hyökkäs piirtelemään huulipunilla naamaan. Jatkoa seurasi abien aamunavauksella 9.30, josta siirryttiin abishow'hun 10.00. Miulle piirettiin naama NIIN täyteen kaikkea hienoa, että loput joutu sitten taiteilemaan niskaan ja kaulaan kun naamasta loppu tila kesken. Lähestulkoon kokovartalo bodypainting tuli saatua ja kuvasatoa saanette toki!

tyttäret, itse kauniina toisena vasemmalta!

mie ja rakas ystäväni Laura :-)< 3
Ei tosiaan kannata ihmetellä, miksi on niin hirveä hankaaminen noiden kanssa. Taisin jotain 7 kertaa hieroa meikinpesuainetta ja vettä naamaan ennenkun suurin osa lähti, ja vieläkin jäi hiusrajaan ja kasvojen ympärille punasta :-D Oli kyllä ihan hiton hauska päivä! Penkkariajelu alko 12.30 ja karkkiahan tuli ihan säkkitolkulla. Pienet lapset melkein hyppi rekkojen alle.

AINIIN! Tukkakuvaa tulee seuraavaksi, tämä on siis miun koekampauksesta joka oli tämän kuun alkupuolella. Kampausta ei tehty valmiiksi asti, sillä ei ole mitään järkeä tehdä koekampausta kuin noin suurinpiirtein, koska se ei kuitenkaan olis huomenna näyttäny ihan samalta. Etuhiukset tulee siis ranskanletille oikealta vasemmalle puolelle päätä ja kahdella koristepinnillä kiinni.





Mie oon kyllä ihan tajuttoman tyytyväinen tuohon kampaukseen, juuri sellanen kun itse halusin! Meikkaaminen vähän jännittää, kun teen sen tosiaan itse. Tänään kävin ostamassa vielä mahdollisimman luonnolliset tekoripset KICKS-nimisestä liikkeestä, Aloe vera laastareita kantapäihin, minilakkapullon, kynsilakan sekä kynsitarroja. Luomiin ajattelin laittaa punertavanruskeaa, sekä suklaanruskeaa helmiäisluomiväriä ja eyelinerkynällä rajaukset + tietenkin tekoripset, jotta saa hiukan pituutta.

Huomisen päivän aikataulu:

  • 05:30 herätys,suihkuun mars mars ja aamutoimia tekemään
  • 06:30 kampaaja, samalla meikkausta
  • kotona meikin viimeistelyä ja puvun vaihtoa sekä randomhätäilyä
  •  08.45 lähtö kohti koulua (rakas mummo auttaa ja kuskaa)
  • 9.20 wanhojen aamunavaus, miun pitämä puhe sekä yhteinen laulu, Nuoruustango
  • 10.00 ensimmäiset tanssit yläasteelaisille Joensuun urheilutalolla
  • 11.30 ruokailu koululla
  • 13.00 toiset tanssit omalle koululle, sekä vanhemmille ja muille läheisille
  • 16.00 kenraaliharjoitus Joensuun Areenalla kaikkien Joensuun lukioiden kanssa
  • 18.00 Yleisöesitys Joensuun Areenalla
  • 19.30 wanhojen ruokailu Ravintola Puistossa
  • BILEET !
Aika tiukka päivä tulee olemaan. Tälle illalle suunnitelmissa pikkupussukan pakkausta, pientä siivousta, saunomista, kasvonaamioita, rentoutumista ja aikaisin nukkumaan menemistä.

Jännittää! Sydämmellistä wanhojenpäivää kaikille tanssijoille, muistakaa nauttia!

<3:Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti