Sivut

6. maaliskuuta 2011

I hear in my mind all of this music

Kiitos Lindalle, että oon saanu tutustuttua Regina Spektorin musiikkiin.

Viikonloppu on menny nopeesti! Eilinen ja tämä aamupäivä menivät mukavasti oman kullan kainalossa. Onneks perään jatkuu hiihtoloma, eikä kouluun menemisestä tarvitse huolehtia. :-)

Lauantaina heräsin ihmeellisen ajoissa, jo puoli yhdeksältä, vaikka tarkotus oli nukkua paljonpaljon pidempään. Syynä tähän heräämisen saattaa jopa olla rakas äitini joka joskus innostuu sukulaisten kanssa puhelimessa puhuessaan kertomaan asiat kovalla äänenvoimakkuudella. Hyvä sinänsä, parempi herätä ajoissa, että kerkeää puuhastella. Lauantaina napsahti siivousnakki, joten imuri kouraan ja oma huone siistiksi.

To be honest, oon ihan älyttömän huonon pitämään omaa huonettani siistinä, ja vaatekaapitkin ovat yleensä aika karmaisevassa kunnossa. Joskus tulee ihan kamalia siivousvimmoja, saatan rueta esim. keskellä yötä siivoamaan huonettani/vaatekaappiani, tai vaihtamaan huoneen järjestystä.
Vaatekaapin kanssa suurin ongelma on se, etten osaa luopua vaatteista. Kirpparille tavaroita viedessä useimmiten ajattelen vain "kyllä mie tuota vielä joskus käytän" tai "empäs ookkaan käyttäny tätä kolmeen vuoteen, kyllä se vielä sopii!"  Ja voi sitä itkua kun ne farkut onkin sitten liian pienet.
Toinen bad habit on vaatteiden heittely kaappeihin. Ei, koulun jälkeen väsyttää, eikä sillon vaatekaapin siisteys kiinnosta ensimmäisenä. Ratkaisuna toimii se, että myttään vaatteen ja viskaan sen kaappiin. Jossain vaiheessa ovi ei enää mene kiinni. Sillonkin voi vielä tiivistää!

vapise Carrie Bradshaw, tulen ja vien komerosi!

Walk in closet, jokaisen naisen unelma, päiväunieni kohde ah. VIHAAN vaatekaappeja. Joskus miulla oli vaatekomero, ja vihasin sitäkin. Nyt kyllä vaatekomero kelpaisi. Plussaa ois, jos kaikki vaatteet sain henkareihin, vaatteiden pinkkaaminen on rasittavaa, ja ne pinot kaatuu kuitenkin joku kaunis päivä.

Tällä hetkellä kaappi on yhtä sekaisin kuin Johanna Tukiaisen tukka. Koska sunnuntai on kansainvälinen siivouspäivä, ajattelinkin taas tehdä inventaarion kaappiin, etsin turhat vaatteet, pistän ne jossain myyntiin ja säilytettävät vaatteet pinkkaan sieviin pinoihin. 
Ennen-jälkeen kuvat tulee seuraavaan postaukseen!

poikaystävä oli luottavainen ja lainasi omaa kameraansa miulle. puspus rakas! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti