Sivut

4. maaliskuuta 2011

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?

Hiihtoloma = hiihtämätön loma minun ollessa kyseessä. Yhdeksän täyttä päivää aikaa itselle ja kaikille rakkaille! Yleensä miulla on tämmösillä lyhyemmillä lomilla ollu semmonen käytäntö, etten suunnittele mitään kummempaa. Sitten on hyvä fiilis, jos tulee joku ekstempore tarjous ja voi sitte mennä vaan, eikä tarvii selata kalenteria!

Ilon aiheita tänään:
- sulat tiet
- uusi, halpa ja löysä paita
- matkoilla olevan hyvä ystävän kanssa jutustelu
- karkkien mutustelu (karkkikaupan irtokarkit<3)
- koti-ilta
- Pink - Glitter in the air
- kauppojen kevätvaatteet


Jag tycker att man skulle tänka positivt och vara vänlig mot varandra.

Tänään oli ihanaa kipsutella korkonilkkureilla sulilla teillä, kipinää ja kopinaa vasten sulanutta Joensuun Kävelykatua. Muutenkin oli niin lämmin, että pärjäs hyvin syystakki päällä, tuli jopa hitusen kuumakin kävellessä. Käväisin perinteisellä kauppakeskuskierroksellani (se yksi ja ainut, mikä Joensuusta löytyy), ja JC:ssä ihmetellessäni löysin alelaarista aivan ihanan löysän löllöttelypaidan, se on tälläkin hetkellä päällä. Eikä maksanut kuin 6,22€!

pidän siitä, miten rento!

Tänään, ja parina aikaisempanakin päivänä on mietityttänyt tämä oma tukka. Se on kasvanut kiitettävästi pituutta, ja seassa on vaaleita raitoja. Ennen kesää olisi tarkoitus raidottaa vielä kerran, jotta tukka olisi sitten vähän vaaleampi ja saisi kesällä rauhassa vaalentua auringossa. Blondia en ole havittelemassa, mutta vaaleammanruskeaa, tämä tummanruskea kun ei tunnu millään haalistuvan.
Kesää varten tekisi mieli leikata tällaiseksi:



Yksinkertaisesti nyt vaan tuntuu siltä, että tää tukka on liian tylsä, ja haluun jotain radikaalimpaa muutosta. Toinen sivu siis lyhkäisemmäksi ja pientä kerrostusta, ei ihan kuitenkaan noin lyhkäseksi kun kuvassa Maja Ivarssonilla ylemmässä kuvassa, mutta saatte vähän ideaa. Mitä mieltä ootte?

 Vois näin loppuillan kunniaks siivota huoneen, tehdä inventaarion vaatekaapin syövereihin ja kuunnella hyvää musiikki


Kevättä odotellessa < 3

6 kommenttia:

  1. Toine puoli lyhyeks tuo oikeesti tosi paljo muutosta! Mutta tää kasvatusprosessi on ollu vähä hankalaa :D Ku ei saa mitenkää, mutta jos meinaat pitää lyhyenä ni on tosi kivat!

    VastaaPoista
  2. Miten lyhkäseks sie leikkasit sillon kun ite leikkasit? Siulle ne nimittäin käy ihan tajuttoman hyvin! Tuliko missään vaiheessa semmosta vitun_välimuototukka_fiilistä? :-D

    VastaaPoista
  3. Jotai varmaan noin 3cm :-D Ja siis tykkäsin niistä itekki iha hirmusesti ja oon miettiny niide leikkausta takasikki, mut sit taas on tullu semmone et eiei:D Ja pari kertaa on tullu vaa sellane fiilis, lähinnä sillo jos on halunnu laittaa johonki juhlii vaikka nutturaa ym :)

    VastaaPoista
  4. Aivan :) Mie siltä kannalta mietin, että wanhat on nyt ohi, ja minnekkään ei tarvii ihme nutturoita enää väännellä. Saas nähä uskaltaako sitä, voi olla että miulla ei vaan rohkeus riitä. :D

    VastaaPoista
  5. No miusta nyt vähiten ois uskonu että uskallan leikata toista puolta 3cm pitkäks! Oon aina kaikille jankannu et joo mie kasvatan jne ja nyt tein tollee :D Mutta oli se kesällä tosi hyvää vaihteluu ja muutenki helpompaa ku ei tarvinnu nii paljoo laitella:) Että eiku vaa! Sullekki kävis iha varmana tosi hyvi ja nopeesti ne kasvaa jos ei ookkaa tyytyväine!

    VastaaPoista