Sivut

3. maaliskuuta 2011

Uusi ulkoasu, uudet kujeet!

Blogi koki nyt kevätmuodonmuutoksen ja suuntaa kohti uusia tuulia! Eli wanhojentanssihuumasta kohti normaalia, joskus tylsähköäkin arkea kohti. Lukijamäärä on kasvanut viiteen henkeen, wow! Pitäkää tätä blogia yllä ja lukekaa!

Nyt kun tanssihäslingeistä on päästy yli, on hyvää aikaa rauhottua vähän neutraalimpien asioiden parissa. Nyt alkaa kaamosmasennus saada kyytiä! On tuntunu olevan törkeä depis koko hiton syksyn ja talven ajan, mutta nyt kun aurinko alkaa itseään vilauttelemaan pilvien raosta ja pakkasetkin on laskenu sieltä -1000 asteesta jopa plussan puolelle, tulee neitiinkin vähän eloa.
Kevään tulon, ja BIKINIkesän lähestyessä tuli myös uusi innostus urheiluun. Tajusin yksi päivä koulussa istuessani, etten ole oikeastaan kertaakaan elämäni aikana ollut oikeasti hyvässä kunnossa. Senpä vuoksi olen aloittanut taas lenkkeilyn ja lihaskuntotreenin tekemisen kotioloissa. Toivon kyllä suuresti, ettei loskakausi kestä kovinkaan pitkään, märät varpaat lenkkareissa ei oo kovinkaan natsaava juttu!

Tämän hetken elämän pienet ilot:
- koulumotivaatio (tää on pitkästä aikaa jotain TOSI uutta)
- poikaystävän kanssa vietetyt yhteiset hetket tämän lukuloman ja omien koulujuttujen lomassa
- rakkaat ystävät
- halvat kampaamotuotteet (hairstore<3)
- kasvanut tukka
- auringonpaiste
- lämmennyt sää
- kesän suunnittelu
- Jipun kuuntelu
Ehkä tästäkin Siperiasta kuoriutuu vielä kevään edetessä Mallorca.

Kiitos meidän ihanalle ruotsin opelle, tuntien aikana oon tutustunu muutamaan ihanaan kappaleeseen (vaikken niistä välttämättä puoliakaan ymmärtäisi)




ps. Twilight läpät naurattaa aina (otteita Facebookista)

Someday I want to meet Robert Pattinson in front of a bunch of screaming Twilight fans and shout "Oh my God! It's Cedric Diggory!"

Throwing glitter all over your boyfriend and screaming "EDWARD!"

4 kommenttia:

  1. Ihanan kesänen tää uus ulkoasu :]

    VastaaPoista
  2. on niitä lukijoita enenmmänkin ku nuo kuus ketkä on ittensä sellasiks ilmottanu, tai no ainaki seittemä:) ja uus ulkoasu tosi ihana!

    VastaaPoista
  3. pirteä uusi, siun tyylinen ulkoasu! :) Hei marikaa, klikkaaha ittes miunki lukija listalle, mie ylläpidän omalta osaltani siun blogii, oon ollu lukijas jo jonku aikaa ;) mukavaa luettavaa tämä :)

    VastaaPoista
  4. kiitos tyttäret! :)

    Hyvä että muutkin käy, kun vaan lukijaks ittensä ilmottaneet! tervetuloa vain :>>

    VastaaPoista