Sivut

15. maaliskuuta 2011

Music makes the day!



   laulaminen.                                                                   eläytyminen.
    kuunteleminen.                              nauttiminen.
          soittaminen. fiilistely.
                                                           
                                                                            
FESTARIKESÄ!


Tämä kesä tulee olemaan niin festarikesä! Elämäni ensimmäinen oikea festarikokemus oli viime kesältä Ilosaarirock XXXIX. Pääsin Ilosaarirockiin talkoolaiseksi siivomaan, ja siitä hyvästä ilmaisen lipun. Yläasteelta lähtien olen toki monesti käynyt Kohti Rokkia-konserteissa ja Suloklubeillakin rokin aikaan muutamaan otteeseen, mutta tämä festarikokemus oli sitä jotain.
Kohokohta oli kyllä Pariisin Kevään keikka. Mie melkein itkin siellä! Se oli jotenkin niin liikuttava ja aistikas kokemus. Sitä oli myös odottanu aika pitkään. Kun sain kuulla, että PK tulee rokkiin, oli sinne pakko päästä. Hinnalla millä hyvänsä, mikä tässä tapauksessa tarkoitti muiden ihmisten kusien ja kaljatölkkijätösten siivoamista.

Ilosaarirock on kyllä ylivoimaisesti Joensuun paras tapahtuma. Se ihmismäärä, joka sinne kauempaakin joka vuosi saapuu nauttimaan koko viikonlopun kestävästä musiikkitarjonnasta ja kesäfiiliksestä. Vau.
Tänä vuonna on Ilosaarirockin juhlavuosi, sillä Joensuun Popmuusikot ry ja ensimmäinen Ilosaarirock järjestettiin 40 vuotta sitten. Excited!
+ mitä luultavimmin ruetaan meidän koulun kanssa yhteistyöhön Popmuusikoiden kanssa, ja luultavasti päästäs rokkiin oppilaskunnanhallituslaisten kanssa töihin!



Tänä kesänä ois myös tarkotus lähteä vähän merta edemmäs kalaan. Provinssirock 2011 kutsuu vahvasti pikkukaupungin tyttöä. Kaveriporukalla, parhaan ystäväni ja muutamien anteroiden kanssa ois tarkotus lähteä yhessä kohti Seinäjokea. Lippu on kyllä tyyris, mutta esiintyjien perusteella oon kyllä valmis maksamaan.
Seuraavat, ja monia muitakin Provinssissa:

Volbeat - I only wanna be with you
Ensimmäinen (cover)biisi, minkä koskaan oon Volbeatilta kuullu, ja se tais olla kasiluokalla. Nyt en oo pitkiin pitkiin aikoihin kuunnellu Volbeatia, mutta uuden levyn tulon myötä luulen, että ois ihan hyvä tutustuttaa ittensä uudelleen tähän loistavaan bändiin. Kuulu miun lemppareihin yläasteella. Voimakkaita ja ärhäköitä biisejä!

Pendulum - Watercolour
Pendulumiin oon tutustunu vasta lukion kakkosella. Ei ihan sitä musiikkia, mitä normaalisti kuuntelen, mutta jotkut biisit kyllä iskee aika karusti. Ehottomasti nähtävä jos Provinssiin pääsee!

System of a Down - Radio video
Soad on vanha yläastetuttu! Tästä kyllä tykkään. Tätä on tullu seiskaluokalta asti hangattua uudelleen ja uudelleen, vaikkei nyt niin aktiivisesti kuin silloin kultaisina yläasteaikoina. Lähtee kyllä uusintakierrokselle ennen kesää! Ihan once in a lifetime-kokemus kyllä, kun pääsee omassa kotimaassaan tätä kattomaan!

The Sounds - Beatbox
The Sounds on kans nyt lukion kakkosella tullu kuunteluun. Harmaissa aivosoluissa on kyllä muistissa vielä tämä We are living in America biisi. Nyt vasta tajusin, että se on tän kyseisen bändin biisi. Hassua. Viime kesänä oli Jurassicrockiin ollu jo tarkotus Soundsia mennä kattomaan, mutta nyt tuli onneks uus tilaisuus sillekki.

+ Jenni Vartiainen, Apulanta, iki-ihana KATRI HELENA ja paljon muita. Myös Avenged Sevenfold on erittäinkin maininnan arvoinen, sitä ei oo tullu kamalasti kuunneltua, mutta uskon kyllä että ennen kesää tulee kuunneltua. Jos ette Avengedia ole kuunnelleet, kuunnelkaa Dear God!

Käykää Ilosaarirockin ja Provinssirockin sivuilla tutustumaan tän vuoden tarjontaan. Tulkaa Joensuuhun, menkää Seinäjoelle!!! Kesäkuulle ja hienäkuulle loistavaa musatarjontaa, ootte hölömöjä jos ette mee!

musiikintäyteistä tiistaita. 




pics: we♥it (i♥too)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti