Sivut

24. huhtikuuta 2011

Give me just a little smile.

Bob Marley - Sunshine reggae


Aurinkoista sunnuntaina!
On ollut kyllä ihan MAHTIviikonloppu! Aurinko on paistanu perjantaista aina tähän päivään saakka ja fiilis on ollut kyllä kaikin puolin korkealla. Tälläkin hetkellä lämmintä on +15 ! Ei olisi paremmat säät voineet pitkälle pääsiäisviikonlopulle sattua!

perjantai:
Pääsiäisloman ensimmäinen vapaapäivä, aurinko paisto ja mieli oli heti herätessä hyvä. Ihan siitäkin syystä, että pääsin viettämään oman kullan kanssa laatuaikaa. Tuo äskeinen lause kuulostaa omaan korvaan siltä, että tyttöystävällä oli hauskaa ja poikaystävä roikkui perässä. Ei tosiaan, käytiin lenkillä, oltiin ulkona, ostettiin jätskit ja käytiin Ilosaaressa ne natustelemassa, sekä käytiin meidän mökillä ja sen semmoista. Kaikista hauskinta perjantaissa ehkä oli se, että poikettiin kaavasta, ja poikaystävän auton sijasta käytiin meilläpäin miun skootterilla. Mahto se ulkopuolisista näyttää aika surkuhupaiselta että 185cm pitkä äijä ajaa semmosta tyttöskootteria ja taskukokonen tyttö liian ison kypärän kanssa istuu tartsilla, haha.

t-paita ja toppi H&M, farkut Vero Moda

Tunnettuna tummien vaatteiden käyttäjänä ostin tämän viikon alkupuolella kuitenkin vähän kirkkaamman väristä vaatetta. Tajusin kaappia siivotessani, ettei miulla oo YHTÄÄN yksiväristä t-paitaa. Kaikissa on jotakin printtiä tai vastaavaa, ja kun palkkakin alkuviikosta tuli sopivasti, päätin hitusen tuhlata. Kannattava ostos kaikinpuolin. (en kuitenkaan uskaltautunut ostamaan toista samanlaista puseroa keltaisena, joten ostin mustan, hups.)






















Siivoiltuani ja aikani puuhasteltua hurautin sitten punaisella paholaisellani Joensuun rajojen sisäpuolelle kultaseni tykö. Sillä välin kun meikäläisen parempi puolisko laitteli autoaan, makasin ite skootterin päällä pitkälläni ja otin aurinkoa, perimmäisenä tarkoituksena kuitenkin pisamien hankkiminen.
Auringossa oli ihan älyttömän lämmin! Kyllä tämmöinen vilukissa nauttii auringossa olemisesta kaikinpuolin.
Linnut laulaa, tuuli hivelee kasvoja, ah.

lauantai:
Herääminen suloiseen hymyyn, verhot auki ja aurinko vaan jaksaa mollottaa täydeltä, pilvettömältä taivaalta. Hyvä aamupala nassuun, hetken tuumailua ja päätös lähteä kaupunkiin pyörillä. Vielä kuumempi kun eilen ja ulkona pärjäsi ihan hyvin ilman takkia. Perinteisen kauppakeskuskierroksen päätteeksi ulos tuulettumaan pehmis kaverinamme.


Joensuun torin laidalla on semmoset kivat kiikkupaikat missä istua. Tämmösellä säällä ne on yleensä kaikki varattuja, mutta meidän onneks just yks vapautui ja päästiin istumaan siihen ja nauttimaan vuoden ekasta toripehmiksestä. Uusi ihana kamerakin pääs oikeuksiinsa ulkona.

kangaskengät on kevään merkki! (Joen Kenkä)



Mie oon jo pitkään harmitellu sitä, että miusta ja kullastani ei oo mitään kunnollista yhteiskuvaa, tai no niitä ei oo vaan tullu otettua. Yritäppä siinä sitte sanoa toiselle, että älä irvistä jokaisessa kuvassa ja ite nauraa kippurassa vieressä. :-)
Kyselyn mukaan, jonka siis laitoin tuonne oikeeseen reunaan, lukijat haluaisivat postauksen aiheesta "minä ja poikaystäväni". Pitääkin ensi kerralla ottaa kamera mukaan ja pitää pienet photoshootingit....

<3
huomaa että toisella on valokuvaajan silmää.

Lauantaipäivän päätteeksi mentiin yhteisen ystävän luokse istumaan iltaa kaveriporukalla. Keskiyöllä tultiin sitten vuorostaan meille, ja simahdettiin kyllä aika äkkiä.

finally, sunnuntai:
Sunnuntait on aina tämmösiä rokulipäiviä, tänäänkin vaan röhnötettiin sängyssä ja katottiin telkkaria. Nyt kun olen omassa rauhassani, kävin pienellä skootterirundilla hakemassa migreenin kourissa kärvistelevälle isälleni banaaneja, sanomassa heipat Helsingistä vierailleille sukulaisilleni. Nyt tuli eteeni suuri kysymys - mitäs sitten?

Ikävästi vaikuttaa siltä, että loppuiltapäivä menee kouluhommien parissa. Tulevan Latvian matkan takia on pakko tehdä etukäteen kouluhommia pois jaloista. Kerrankin olisi mukavaa tulla reissusta niin, etteivät heti ensimmäisenä kynnyksellä odota koulukirjat vinkumassa avaamistaan.

Tällainen viikko tällä kertaa, ensi viikolla tulee olemaan hitusen hiljaisempaa Tukholman (<3) reissun vuoksi.

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti