Sivut

22. huhtikuuta 2011

Jag kan venta inte längre!


Efter fem dagar ska jag vara i Stockholm med min skola. Det är SÅ pinsamt att vänta, eftersom jag är för otålig.  Det känns alldeles som jag var i en tortyr cell! Jag har redan kollat några fina platser där jag skulle köpa något nytt för mig. Jag har förstås sparat pengar för den här kryssning.
Jag har varit på kryssningen till Stockholm för tre gånger (kanske?) och jag måste erkänna att vara på kryssningen är det bästa sätt att resa.
Jag har funderat om jag vågar tala lite svenska under resan. Vi har ändå läst svenska för nästan fem år och när kan man tala åtminstone lite. Det känns för spännande just nu, men jag tror att jag borde ta tjuren vid hornen och öppna min mun! (Kanske skulle jag  fråga en expedit om de har andra storleker från den här jeansen)


Kiitos loistavien ruotsinkielentaitojeni, sain sentään jotain väännettyä svenskaksi! Oon niin innoissani kaikista reissuista, joihin pääsen. En hirveesti reissaa Suomen rajojen ulkopuolelle, joten tää risteily on enemmän kuin tervetullu. Ruotsissa ei varmaan voi koskaan käydä kylliksi. En oo ikinä käyny siellä vapaa-ajan puitteissa, kaikki reissut, joita sinnepäin on tehty, on ollu joko meidän steelpannubändin keikkareissuja, tai niin kuin nytte, koulureissu, mutta ei kyllä harmita. En usko, että se tuntuu miltään koulureissulta. Sinne lähtee kuitenkin kaikki kakkoset, tosi paljon kavereita, ja ei epäilystäkään etteikö laivalla tulis olemaan hauskaa isolla hoolla!

Varsinkin, nyt kun mennään kevätaikaan, siellä on ihan tajuttoman lämmintä ottaen huomioon tänhetkiset sääolosuhteet. Tälläkin hetkellä Tukholmassa on +16-20°C. Kelpaa kyllä paistatella siellä. Vielä kun sattuisi niin hyvä tuuri, että aurinko paistais, oisin jätte lycklig. ☺☼

Nyt taitaa olla parasta aikaa näin vapaaperjantaiksi hyökätä Monkin sivuille katsomaan, josko sieltä löytyisi jotain mieluista. Monki @ Sergels torg, här kommer jag!

2 kommenttia:

  1. Jag kan inte heller venta längre! :D

    Mulla on järjetön asusuunnittelu meneillään, ja tällä hetkellä valinnanvaikeus :D En suinkaan ruvennu miettimään tätäkään asiaa yhtään etuajassa... Mutta kun oon niin innoissani :D

    VastaaPoista
  2. No äläpä! Miun pitäs nyt tehä joku vaatekaappi-inventaario ja miettii mitä laivalle laittaa päälle! Ja voin kertoo että ei tuu olemaan mikään 15min homma :-D Aaaaaa voi hyvänen aika!

    VastaaPoista