Sivut

21. huhtikuuta 2011

No hay igual

Tähän alkuun haaste jonka sain Enniltä!


1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä blogia tekemään sama.




Kuva on otettu viime kesänä yhden parhaan kaverini pihassa. Yks meidän kaveri oli lähdössä Jenkkeihin vaihtoon, ja sille pidettiin läksiäiset. Kuten väreistä saattaa huomata, piti tietysti pukeutua tähtilipun väreihin. :-)

Haaste menköön eteenpäin, haastan Jennan ja Ilonan  tekemään saman. Pääsiäislomatekemistä tytöille!

Tulevat viikot tulee olemaan niin huippuja!
- Pääsiäisloma
- Helsinki-Stockholm-Helsinki 27.-29.4.
-Joensuu-Helsinki-Latvia-Helsinki-Joensuu 5.-10.5.

Stockholm cruising:
Kyllä, tänään alkoi kauan odotettu pääsiäisloma, perjantai ja maanantai on molemmat vapaapäiviä. Ensi viikolla tiistai on ainoa normaali koulupäivä, sillä meidän lukion kakkoset lähtee Ruotsinristeilylle! Lähtö on kuuden aikaan aamulla keskiviikkona kohti Helsinkiä, jossa käydään tutustumussa jatko-opiskelumahdollisuksiin. Vaihtoehtoja tais olla kuutisen kappaletta joista ite valitsin Metropolia ammatikorkeakoulun. En mitä luultavimmin oo lukion jälkeen menossa yliopistoon, joten se oli niistä vaihtoehdoista miulle mielenkiintosin.





Latvia:
Risteilyn jälkeen oon viis päivää kotona, ja sitten lähden Latviaan, sekin on koulun reissu, mutta tässä tapauksessa lähden alla olevan Laurani, sekä toisen ystäväni kanssa toisen lukion mukana. Meillä oli täällä Joensuussa Latvialaisia nuoria majoittumassa toisen lukion opiskelijoiden, sekä minun ja kahden ystäväni luona. Nyt lähdemme vastavierailulle heidän luokseen, ihana nähdä näitä uusia tuttuja :-)
Kylä jonne me majotumme, on Erglin kylä, joka näkyy kartassa violetin ympyrän sisällä. Sieltä on n. 100km Riikaan, jossa sitten tulomatkalla kerkeämme käydä shoppailemassa!
Rahanmenoa on siis tiedossa, mutta sitä vartenhan tässä on töissä käyty? Innolla molempia reissuja odotellessa!

Tää päivä meni ihmeellisen hitaasti. Osasyynä mahdollisesti se, että lomalle pääsemiseen oli kova hinku? En malttanu olla ottamatta kameraa kouluun mukaan, ja olikin hauska naureskella kavereista otetuille kalakuville. Isot nenät, isot leuat ja jättisieraimet, haaha!

kovin hemaisevana klo 8 aamulla..

Oli ihana päästä koulun jälkeen kotiin, heittää ärsyttävän kireät vaatteet pois ja  vetästä päälle legginsit, poikaystävän huppari ja polvipituset villasukat. Miulle on tosi hankalaa luopua keväällä villasukista. Viime vuonnakin taisin käyttää toukokuulle asti? Koulussa ja ulkosalla yleensä en enää pidä villasukkia, mutta kotona niistä ei oo vielä osannu päästää irti. Mummon pinkit villasukat kyllä lämmittää.



Harkitsin vakavasti koti-illan pitämistä. Se joko sisältää täysipäiväistä löhöämistä, etukäteen koulujuttujen rustailua + lenkkeilyä tai ihan jotain muuta. Tai sitten toivottavasti joku ihana ihminen soittaa miulle ja käskee raahaamaan persukseni tietokoneelta pois.

Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan, miun puolesta oikein mukavaa pääsiäislomaa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. hhaa eikä miten söpö toi siun ja Lauran kuva :------))) jamon tunnilla on hyvä tehdä aina kaikkee muuta paitsi opiskella!
    hei mutta jeejee ens viikolla ruotsi - sitä odotellessa!

    VastaaPoista
  2. haha kiitos, indeed! oltiin vallankumouksellisia ja otettiin kuvia >:--)

    en malta oottaa tukholmaa!

    VastaaPoista