Sivut

20. huhtikuuta 2011

I think I'm in LOVE.

I have fallen in love. Deeply. And there is no returning back.

A1200 I love you, will you marry me?

En oo koskaan varmaan ollu mistään materiasta niin onnellinen kun tästä kamerasta. Tässä on kaikki mitä mie tarviin! Loistava videonlaatu, erilaisia kuvausominaisuuksia, se on musta, eikä ollu pahan hintanen + vanhemmatkin hyöty siitä kun saivat boonuksia S-tililleen ja mikä parasta, se TOIMII.
Eniten huvituttaa tää kalansilmäominaisuus, oon leikkiny sillä tässä jonkin aikaa ja kuvaustulokset on mitä parhaimpia :-D Poikaystävä kiltisti lahjotti oman ylijäämä 2GB muistikorttinsa miulle, siihen mahtuu n. 422 kuvaa, eli riittää ihan hyvin miun kuvauksille.

Lupaus on pidettävä, ja täältä tulee official ensimmäinen naama kuva kera uusien punahiusten! Näytän vähän väsyneeltä, mutta johtunee siitä että tänään oli liikuntaa, oon juossu ympäri Joensuuta kameroiden ja muistikorttien ja paristolatureiden perässä, sekä ajellu nenä punasena skootterilla kouluun ja kotia.


Miun mielestä punertavat hiukset sopii miulle vallan mainiosti, ja ne olikin näin kevään kunniaks toivotut. Mitäs te muut tykkäätte?

Jäniskevennyksenä näin keskiviikon  lopuksi haluaisin esitellä parhaimpia puoliani tasapuolisesti kaikille, mukavaa keskiviikkoa immeiset!




ps. I love myself.

2 kommenttia:

  1. Hei moi marika, mulla on sulle haaste mun uusimmassa postauksessa :) tsekkaa!

    VastaaPoista
  2. Tsekattu on, teen heti tänään! :)

    VastaaPoista