Sivut

31. toukokuuta 2011

Give just a little smile

Jukka Poika - Kylmästä lämpimään
 
Jukka Poika - Mielihyvää


ps. päivän asu-kuva alapuolella!!


:---------------------------------------------------)))))))))))))))

Maailman levein hymy, ei voi olla myrtsinä kun sää on tuollanen! Aurinko paistaa, ja lämmintä on:


Heräsin jo kahdeksan aikoihin. Miulla ei tänään oo aamulla koetta, mutta heräsin kertailemaan tän illan psykologian kokeeseen. Koehan olisi ollut jo viime perjantaina, mutta olo oli tosi huono, niin kysyin sitten eräältä meidän koulun psykologian opettajalta, että voisinko tulla tekemään saman kokeen iltalukion koeaikana, ja oon ilonen että sain sen järjesteltyä. Kesäuusintapäivänä ois ollu myös mahdollisuutta käydä tekemässä, mutta kuka vapaaehtoisesti menee 13.6 kesälomalla tekemään enää koulujuttuja? Ei kukaan täysjärkinen. Se menis myös pois miun työajasta, joten no thanks!


Tuli niin hyvä mieli tuosta aurinkoisesta säästä! Viikon ajan sää on ollu aika epävakainen, ja sadetta on tullu kun rakkaan ystäväni esterin hanurista... Sade tekee miut niin masentuneeks ja äkäseks, että ihan kanssaolijoittenikin kannalta hyvä että aurinko paistaa.Tuleva viikko näyttää kuitenkin ihan hyvältä, paitsi tuosta lakkiaispäivän säästä en perusta en sitten yhtään. Onneks meteorologit on yleensä aina väärässä.. Kai?


Kukat on kivoja, joo?



Päivän asu - musta kokovartaloninjapuku


En tainnu kertoa, että auringonpaiste tekee miusta myös hirmu hauskan?

Älkää antako tällasten alatasosten vitsien pilata teidän päivää, te joille aurinko tänään paistaa, nauttikaa siitä! Menkää ulos, hyppikää nurmikolla ja kerätkää kukkia. Kohta alkaa loma, älkää stressatko koulusta!

pusuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti