Sivut

31. toukokuuta 2011

Something useful for summer


Ihan uskomaton tuo tyyppi, kannattaa kuunnella muitaki Mike Tompkinsin covereita!

Marika on nyt hyvin iloinen. Palkkarahat oli tullu ja pääsin vihdoin ostamaan sen mitä oon tarvinnu jo kauan. Kunnon bikineitä. Changessa oli tarjous - 2 for the price of 1. Changeklubikortin omistajat saivat valitan itselleen rajatuista tuotteista bikinisetin, sekä alusvaatesetin. Kaksi yhden hinnalla-tarjous tarjosi halvemman setin ilmaiseksi. Tässä tapauksessa maksoin omista bikineistäni ja sain alusvaatesetin ilmaiseksi. Ei pöllömpi tarjous!

yläosa 46,95€, alaosa 26,95€


Okei, mulle aika paljon maksaa bikineistä 73,30€, mutta kun asioita suhteuttaa, niin ei haittaa. En omista kunnollisia bikineitä. Entiset oli ihan kuraa, kun niissä ei ollu kaaritukia, ja miun varustus niitä aika pitkälti vaatii! H&M tai vastaavilta katsominen ei siis tullut kuuloonkaan, sillä kokoja ei löydy. Toisen plussan annan siitä, että sain ILMAISEN alusvaatesetin. Setin materiaali on ihanan pehmeetä, ja tuntuu tosi mukavalta ihoa vasten+väri on neutraali (shamppanjan ja beigen väliltä), joten menee kaikkien vaatteiden kanssa.

Päätin sitte vielä ilahduttaa itteäni käyttämällä Yves Rocherin kanta-asiakkaan etukortin etuja. Ostin itselleni kaksi shampoota, toinen antaa volyymia ja toinen kiiltoa. Etukortin luovuttaessa saa yleensä myös jonkin yllätyslahjan, ja tällä kertaa se oli itseruskettavaa suihketta. Ei ois parempi tuuri voinut sattua! Miun jalat ei rusketu koskaan, ja tää tuote kyllä pelastaa miun kesän. Tuote levittyy tosi helposti ja tuoksuu hyvälle, ei samanlaiselle skeidalle kuin aikaisemmin omistamani Nivean itseruskettava voide. Tähän mennessä ei laikkuja ole tullut, joten happy happy me. :-)

Shampoot 8,50€ kappale (sain kaksi yhden hinnalla) ja itseruskettava arvoltaan 14,50€ (kanta-asiakkaan lahja, eli ilmainen)
Eikä siinä vielä kaikki! Kun osti vähintään 7,90€, sai 1,90€ itselleen neljä keraamista kipposta. Tää on kyllä ihan säälittävää, kaverikin nauro mulle että käyttäydyn ku kaikki pahimmat markettimummot tarjousten perässä! Mutta ei voi kieltää etteikö noi ois söpöjä..



Psykan koe ohi! Huomenna enää ruotsin koe ja sitten koettaa vapaus! Huomenna meillä on vuosittaisten lukiolaissoutujen aika. Tämä entiedämitenmonenavuonna järjestetty tapahtuma on tarkotettu Joensuun alueen lukioille. Lukiot kokoavat itselleen 15 hengen joukkueet, joista vähintään 4 on oltava tyttöjä. Kisa soudetaan kirkkoveneillä. Matka on Joensuun jokisatamasta Ilosaaren laguuniin. Meitä ei valitettavasti oo kun 2 joukkuetta, ei vissiin muilla kouluilla oikein toi informaatio pelannu. Huomenna näkee sitten voitetaan Joensuun yhteiskoulun lukio, jossa on myös Joensuun urheiluakatemia. Voi olla että näillä siimoilla ei jääkiekkoilijoita ja futaajia vastaan soudella kovin pitkälle. :-D

Sää oli otollinen koripallolle, päivän jatkot!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti