Sivut

30. toukokuuta 2011

Time for music festival

Viikon paras juttu, eli mystinen kirje Helsingin suunnalta saapui vihdoin postissa..

Mitä se pitääkään sisällään?


Provinssirockliput TIETENKIN! Elämäni paras kirje heti palkkalaskelman jälkeen!


Sain tämän paketin, eli 3pv festarilippu+majoitus ostettua huuto.netistä erittäin kohteliaalta helsinkiläisherralta hintaan 130€. Hänen sen hetkinen tarjoushintasta oli 110€ (eli 21€ vähemmän, mitä normaalisti), mutten kehdannut enää odottaa, vaan ostin paketin osta heti-hinnalla. Jokuhan ois voinu viedä sen muuten nenän edestä. Noita Camp Provinssi-lippuja on sitäpaitsi nyt tosi vaikeeta saada, sillä se leirintäalue on loppuunmyyty.  Seinäjoki, here I come!

Kuitenkin matkaan tuli mutkia, sillä kaveriporukkani kaikki henkilöt eivät saaneet leirintälippua samalle alueelle, jossa itse olen Olemme lähdössä seitsemän hengen vahvuudella, ja kaksi ei saanut tonne Camp Provinssiin itselleen lippuja, joten sovimme, että me joilla tämä ns. CP-lippu on, myy sen pois ja ostaa lipun Kyrkösjärven leirintäalueelle. Kivempi olla porukalla samassa paikassa, eipähän tuu sitte kommunikaatio-ongelmia ja tiedetään suurin piirtein missä muut liikkuu. :-)

punaisella ympäröity Kyrkösjärven leirintä, Camp Provinssi heti oikealla
En oo koskaan aikasemmin ollu Joensuun ulkopuolella minkäänlaisilla festareilla, joten nyt on ihan mukava lähteä nuuskia muitakin festareita. Provinssirock tulee olemaan ensimmäinen nuuskinnan kohde! Ootan kyllä sitä innolla, sillä esiintymässä on mm. The Sounds, Pendulum, DJ Shadow SYSTEM OF A DOWN ♥, . VOLBEAT♥ en kestä. Tässä vielä bändien aikataulu kokonaisuudessaan


ps. mitä olette mieltä isommista kuvista, onko kivempia kuin edelliset?

4 kommenttia:

  1. PROVINSSIIIIIN!!!1111 jeejeejee! <3
    ja joo isommat fotot on kivempia. ;)

    VastaaPoista
  2. jeah see you sitten the soundsin eturivissä !!

    VastaaPoista
  3. ää en oo ees kateellinen, mut isommat kuvat hyvä juttu! :--)

    VastaaPoista
  4. jos voisin olla hyvä haltijatar, niin taikosin kaikille noita lippuja!

    VastaaPoista