Sivut

26. kesäkuuta 2011

Midsummer

Perjantai töistä vapaata ja juhannuksen viettoon! Oli kyllä eri-ihana juhannus, käytiin Tonyn kanssa vähän mökiltä mökille, ensin niiden omalla mökillä, sen jälkeen Polvijärvelle Tonyn äidin ja isäpuolen mökille, jonka jälkeen palattiin lähtöpisteeseen. Saunottiin ihan kunnon savusaunassakin! Itseasiassa käytettiin kahdenlaista saunaa illan aikana vuorotellen aina uinnin jälkeen, hupaisaa. Saunonnan jälkeen mentiin yökalalle. En muistakaan millon oisin viimeks onkinu mato-ongella! Kaks tuntia varmaan puoli kolmeen asti yöllä oltiin laiturilla ja vedeltiin sinttejä vedestä. 13 kalaa, pääasiassa vaan roskakaloja, joten päästettiin ne vapauteen.




Tässä jo suuntana Polvijärvi ja mökki!





Polvijärvellä käytiin kattomassa juhannuskokkoa, käveltiin pitkää mökkitietä joku kilometrin pituinen matka eräälle niemelle, jossa kokko oli niemen kärjessä.







Lauantaina oli varsinaista juhannusherkkua tarjolla! Yhdessä Tonyn iskän kanssa tehtiin tommosia ihania herkkuvartaita (kuvassa) porsaanlihalla, kirsikkatomaateilla, sipuleilla ja kesäkurpitsalla, savulohi-piparjuuri Creme Bonjourilla täytettyjä ja pekonilla kiedottuja isoja herkkusieniä, makoisaa vihersalaattia ja uusia perunoita voinokareen kera. Sanoisinko, että monipuolinen ja herkullinen juhannusateria, nam!


Lauantaina mentiin sitte loppupäiväks meidän mökille. Satuin ajankulukseni menemään heittelemään virvelia laiturin päähän, ja tommonen tarttu kiinni. Yleensä jigillä ei saa tommosia vonkaleita mistään laiturin päästä, mutta kai mie sitten oon niin hyvä kalamies? Anteeksi väsähtäny olemus.


Kaikinpuolin loistava ja onnistunut juhannus, ensimmäinen poikaystäväjuhannus, eikä voi kyllä haukkua. Mukava viettää nyt vähän enemmän aikaa yhdessä, sillä Tony lähtee inttiin heinäkuun 11. päivä. 

Alku on varmasti vaikea. Eniten harmittaa se, ettei voi jutella ja vaihtaa kuulumisia niin usein, ei niinkään se ettei nää ihan jatkuvasti. Nyttemmin kouluaikana tottui siihen, kun Tonylla oli kirjotukset ja miulla normaalia koulua, että nähtiin vaan viikonloppusin. Hyvä puoli tässä intissä on se, että saan (toivon mukaan) luettua vähän paremmin syksyn kirjoituksiin.
 Sen voin luvata, että mitään itkuvinkuparkupotkuraivari-postauksia/facebookpäivityksiä ei miun osalta tulla näkemään. Varmaahan on, että joissain väleissä se toisen intissä oleminen rassaa, mutta ei se oo maailmanloppu. Aika menee varmasti nopeesti, kun miullakin on syksyllä niin paljon tekemistä. Lisäksi, kyllähän nyt viikonloppu- ja iltavapaat on keksitty, ei se sentään oo mihinkään vankilaan menossa :-D

Tämmöistä tällä kertaa, huomenna saan toivon mukaan esiteltyä muutamat kirppislöydöt tältä päivältä!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kokkokuvan yläpuolella oleva kuva! Nuo säteet voi juku! JA onpas siulla muksun väriset hiukset :)!

    VastaaPoista
  2. Jes, miulla taitaa sittenki olla silmää valokuvaukselle! Ja kiitoksia, itekki tykkään :)

    VastaaPoista