Sivut

28. kesäkuuta 2011

These are my famous last words

Foo Fighters - Bridges burning

Soi koko ajan päässä! Töissä kuuntelen radiota Peltorin kuulosuojaimista, niissä on sisäänrakennettu radio. Vaihdoin jokunen aika sitten NRJ:ltä Radio Rockille, ja tää soi siellä kiitettävän usein. Hyvä biisi! Miun tuuria, että opin tykkäämään fuufaitterseista sen jälkeen kun ne on käyny jo Suomessa keikalla..

Mutta, lupasin esitellä teille joitaki kirpparilöytyjä. Tähän kaupanpäällisiksi saatte muutaman alennusmyyntiostoksen + Provinssiostoksen (rakkaus!)

Tää toppi löytyi Pilkon Citymarketista alennushintaan ~8e, ja se oli +50%. Ihanainen pitsiselkämys takana, ei jatku tuota yläselän osaa pidemmäksi. Alaselässä on samanlaista harmaata trikookangasta kuin edessä.


 Pariisin Kevään paita Provinssirockista, tämä maksoi 20e ja rakastanrakastanrakastan sitä sydämeni pohjasta! Violetti on kaiken lisäksi miun lempiväri, joten ei ois paremmin voinut sattua.


Sitten vihdoin kirpparijuttuihin! Farkkutakki 2e Valintakirppikseltä Joensuusta. Tää on sellainen pikkutakkimallinen, napit ei airbaggien takia mene kiinni, muttei haittane. Tää näyttää tosi kivalta ihan vaan auki.


Pitsi-silkkipaita Joen jättikirppikseltä, 0,80e. Ennen sovitusta ajattelin, että joko tää on ihan superkamala, tai sitten ihan järkyttävän ihana. Osoitti itsensä jälkimmäiseksi. Tää on jo toinen mustaa pitsiä sisältävä paita viikon sisällä, ja äitikin jo ihmetteli mikä pitsikausi miulla on meneillään. Puserossa on edessä kaksi nappia. Ylemmän jos jättää auki, se avautuu nätisti kuten kuvassa, tai sitten sen saa napitettua ihan kaulaan asti kiinni. Kumpikin näyttää tosi kivalta!






















 Piecesin huivi Joen jättikirppikseltä 1e. Miulla oli tämmönen TISMALLEEN samanlainen punainen, mutta hävitin sen kevättalvella. Sydäntä lämmitti suuresti, kun löysin samanlaisen huivin ja vielä violettina, tuitui.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti