Sivut

22. elokuuta 2011

Cosmetics and wrinkles

Hahhaha, koin järkytyksen ottaessani makrokuvaa silmästäni... No sittenpähän näätte! Mukava huomata että lukijoita on jo näin paljon ja tuo aikaisemmin julkaisemani syvällisempi postaus on kerryttäny kommenttia ihmisiltä. Arvostan sitä että kommentoitte, jatkakaa ihan rohkeasti samaan malliin! Jollain tavalla koen että tää blogi on myös vuorovaikutuksen lähde :-)

Eilen lupailin kertoa vähän uusimmista kosmetiikkahankinnoista ja tässäpä näitä olisi. Miulla on kanta-asiakaskortti Yves Rocherille, ja saankin sieltä aina kuukausittain erilaisia hyviä tarjouksia. Nyt synttäreiden alla tuli synttäritarjouksia ja sain liikkeessä käydessäni itselleni kaksi ilmaista lahjaa. Äitini myös satunnaisesti tilaa Dermosililtä työpaikkansa kautta tuotteita, ja häneltä sain itelleni kosteusvoiteen (oon ihan kosteusvoidefanaatikko<3). 
Tänään ostin vihdoin itelleni kunnon ripsarin. Yleensä mie käytän yhtä ripsaria todella pitkään, jopa vuoden vaikka olisi suositeltavaa että ripsaria vaihtaa n. 3kk välein (ihan rahan tuhlausta). Nyt kuitenkin huomasin miksi niin pitäis tehdä. Ripsaritkin vanhentuu, ja miun wanhojentansseihin ostettu Maybellinen vedenkestävä ripsiväri teki tepposet valumalla joka päivä alaluomille niin, että näytän varmasti heti ensimmäisen 15min koulussaoloajan jälkeen pandalta. Alko jostain kumman syystä vähän kyllästyttää?

(kuvasta puuttuu, camomilla kasvojenpuhdistugeeli -50% -> 2,95€)

Persikkainen ihonkuorinta, Yves Rocher, 0€

Itämainen oliivipalasaippua, Yves Rocher, 0€

Baume reparateur-huulivoide, Yves Rocher (2 for 1) 1,90€

Vartalovoide, Dermosil, 0€

MaxFactor false lash effect-ripsiväri 17,95€

Kokeilin tänään heti kotiin päästyäni tuota ripsiväriä, ja täytyy myöntää että oon positiivisesti yllättyny. Tavallisesti ostan vedenkestävää ripsiväriä, sillä miusta on tuntunu että ne kestää paremmin kuin vesiliukoiset. Mutta koska oon kyllästyny silmieni hankaamiseen ja halusin helppopuhdisteisen mutta kestävän maskaran, ystäväni suositteli tätä. Ripset saa tarvitsemaansa pituutta ja ne pysyy kauniisti eroteltuna. Huomenna tää tuote pääsee tositestiin, ja sillon nähään leviääkö vai ei. :-) 

Tässä vähän todistekuvia, varottelen jo etukärteen ryppymonsterista. Kuvissa ripsiväriä on vain yksi kerros. Vanhuudenmerkit alkaa näköjään nyt jo ilmestyä. Propsit miulle kuitenkin siitä etten ees harkinnu tuon alemman kuvan blurraamista! Kaarevat ja pitkät ripset, just the way I like!




2 kommenttia:

  1. tuo on kyllä ihan paras ripsari, miulla toinen putkilo menossa ja ite en oo huomannu mitään valittamista :-)

    VastaaPoista
  2. ei oo miullakaan tähän mennessä mitään valituksen aihetta, pysyy päivän loppuun asti paikoillaan eikä karise, oli hyvä ostos vaikka vähän verottikin kukkaroa! :)

    VastaaPoista