Sivut

28. syyskuuta 2011

Fall ing

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Yo-paniikki. Terveystiedon yo-koe perjantaina, ja vaikka oonkin valmistautunu tosi hyvin, silti tuntuu siltä etten tiedä tarpeeksi. Krohohohoo. Pitemmän päälle jatkuva pänttääminen kyllä kyllästyttää, nyttenin oon ajanpuutteen takia joutunu vähän harppomaan kirjoja läpi. Yritän kerrata kaikkia pääasiat, sillä huomenna ei kannattas pahemmin enää lukea, tulee vaan infoähky. Opettajakin sano että "koettakaa vaan rentoutua, vuokratkaa vaikka leffa!" Pitäsköhän ottaa neuvosta vaari?

Eilisen asu:
♪ pipo; siskon tekemä joululahja
♪ musta paita; KappAhl
♪ liivi; Joen jättikirppis
♪ farkkulegginsit; (S)Tokmanni
♪ saappaat; siskon vanhat
♪ rannekoru; synttärilahja ystävältä

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Eilen sain revittyä itteni lenkille, ja olo sen jälkeen oli NIIN hyvä. En edes muista, millon oisin viimeks käyny lenkillä. Selvitti päätä ihan mukavasti, alkaa olla aivokapasiteetti aika täynnä kaiken maailman koulujuttuja. Onneks otin ens jaksoon meidän koulun oman kurssin, Personal training-kurssin. Sen aikana suoritetaan itsenäisestä erilaisia liikuntaharjoitteita, jotka kirjataan ylös ja palautetaan opettajalle jakson lopuksi. 

Tarkoituksena ois rueta käymään uimassa, kuntosalilla ja juoksemassa. Miun päivät ens jaksossa on niin tyhjät vähäisen kurssimäärän takia, että ihan mukavaa hyödyntää tunnit järkevästi. Mm. maanantaina miulla on tunnit vain klo 08.00 ja 14.25. Siinä välissä kerkee tehdä vaikka mitä! Ei huvittas kotiinkaan lähteä 8km päähän bussilla, kun matkoihin menee aina vähintään se 25min.

Syksyssä ainoat hyvät asiat on ruska, tähtitaivas ja älyttömän kauniit illat, kun aurinko laskee.
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti