Sivut

25. syyskuuta 2011

Wake me up when September ends

Tuli jostain syystä Green Dayn otsikon biisi mieleen. Tykkään siitä ihan mielettömästi, vois ottaa kyllä kuunteluun heti seuraavaksi.

Viikonloppu meni sään merkeissä hyvin mielenkiintosesti, muun muassa lauantaina viidentoista minuutin sisään mahtui auringonpaistetta, rankkasadetta, aurinkoa sateella höystettynä, aurinkoa täydeltä taivaalta ja loppupeleissä kaatosadetta rakeilla maustettuna. Voi tätä Suomen säätä!

Säästä huolimatta oli kiva viikonloppu, perjantaina käytiin istumassa Tonyn ja kavereiden kanssa baarissa, lauantaina kävin moikkaamassa vpk kavereita Polvijärvellä ja illalla katsottiin leffaa kaveriporukalla. Tämä päivä meni semi-pitkään nukkuessa, lenkkeillessä ja valokuvaillessa. Kuvasaalis oli ihan kiitettävä. Sääkin suosi, joten oli ihan mukava vetää reilu tunnin kävelylenkki ympäri Joensuuta. :-) Tänään pitäis vielä kertailla äikän yo esseekokeen vastausvinkkejä, sillä huomenna ois toinen osa äikästä edessä. Hyrr.. No, enää sen jälkeen terveystieto ja syksyn kirjotukset on paketissa! Sitten voi taas hetken aikaa hengittää rauhassa.















Saattaa olla pitkät kaks viikkoa, kun armas lähtee mettäleirille sotimaan ilman puhelinta ja on vielä kaiken lisäksi ens viikonlopun kasarmilla, eikä pääse lomille. Ois ollu kiva juhlistaa jotenkin syksyn kirjotusten loppumista kahdestaan, mutta ehkä nyt on hyvä tilaisuus lukea koeviikon kokeisiin.<3
Tai sitten nähdä kavereita?

Things wouldn't be the same without you

ps. muutamia haastetehtävän kuvia on jo napsittu, joten edistystä tapahtuu koko ajan. :-) Seuraavaksi toivottavasti saan postailtua muutamia viime viikkojen kirpparilöytöjä!

2 kommenttia:

  1. Oii marika, ihania kuvia oot ottanu! :) Ihana syksyrakkaus-kuva toi vika, voivoi <3 Onnee kirjoituksiin! :) Mikko pääs just tänä vklp vapaille, ennen tätä oli edellisen vklp kiinni, mut kyllä siitä selviää:) ehtii nähä kavereita!

    VastaaPoista
  2. Enni, kiitos! :) Mieki kyllä tykkään tuosta vikasta kuvasta, meistä ei oikein oo tommosia noin herkkiä kuvia niin tää oli ihan kiva<3

    VastaaPoista