Sivut

4. syyskuuta 2011

I'm hiking like a maniac

Hei taas! Tää viikonloppu menikin vähän erilaisissa merkeissä. Valitsin itselleni jo viime kevätlukukauden lopussa liikunnankurssin, joka on viikonlopun mittainen. Kurssi oli maantiedon- ja liikunnnakurssin yhteinen ja se sijoittui Ilomantsiin Hopealammen retkikämpälle. 

Lähdettiin perjantaina kohti Ilomantsia koulun jälkeen. Perjantaipäivä meni majoittuessa ja paikkaan tutustuessa. Kämppä oli aika huonokuntoisen näköinen ulkoa, mutta sisältä erittäin kotoisa; iso keittiö pitkällä pirttipöydällä, suuri tupa usealla kerrossängyllä sekä muutama sivuhuone nukkumista varten.


Lauantaina olikin viikonloppukurssin kohokohta, eli vaellus. Vaellettiin 21km, mutta koska eksyttiin Pinjan kanssa ja käveltiin turhaan 8km, meidän matka oli yhteensä 29km, ja voin kertoa että sen kyllä tunsi (ja tuntee vieläkin) jaloissaan.. Kaikesta huolimatta erittäin onnistunu ja mukava viikonloppu! Jos joku meidän koulun 1. tai 2.luokkalainen tätä lukee, niin suosittelen lämpimästi lähtemään ensi vuona messiin, siellä tutustuu helposti ihmisiin ja saa vaeltaa luonnonrauhassa. Ruokaakin sai kokata ihan ite, ja vielä retkikeittimellä. Miulle se oli parasta rentoutusta tälleen kirjotushässäkän keskellä. Olen väsynyt, mutta onnellinen. :-)











Lauantaina loppuilta meni lähinnä muille lettuja paistellessa ja upeaa tähtitaivasta katsellessa, ihmetellessä maailmankaikkeutta ja erilaisia tähtikuvioita. Näin valehtelematta varmaan kuusi tähdelentoa! Kiitos matkaseuralle, oli ihan huippu. Jos ois ollu mahdollista, oisin ehdottomasti lähteny ens vuonna uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti