Sivut

8. syyskuuta 2011

You've got to pump it up

Danzel - Pump it up


Olipas kyllä epätavallinen keskiviikko! Normaalit tunnolliset lukiolaisethan menis ajoissa nukkumaan, jotta jaksasivat ottaa vastaan uuden koulupäivän haasteet, mutta ei. Minä ja Laura lähettiin kattomaan Scandinavian Hunkseja BePoppiin!

Mentiin Poppiin siinä 23.30 ja ennne pojujen esityksen alkua käytiin laulamassa vähän karaokea. Itse Hunksien esitys alko klo 01:00. Oli kyllä kuuma! Pojat esiinty ihan tajuttoman pienellä järkkäreiden eristämällä alueella, jonne naiset yritti kauhoa itteään sen ihmismassan läpi järkkäreiden pidättelyistä huolimatta. Mahtaa siinä olla työnsarkaa hallita yli sataa naisihmistä puolialastomien miehien edessä!

Oon kyllä vähän katkera kaikille muille naisille (varsinkin pitkille) siitä, että jäätiin Hunksien selkien taakse ja vielä silleen että ainoastaan kameran avulla sai täydellistä kuvaa, mitä siellä esiintymisalueella tapahtu. Erityisen kateellinen olin tytölle, joka sai sylitanssin. Kyllähän tuo ois näin showmielellä kelvannu! (Toivottavasti Tony ei erehdy tänne.. onneks sillä on intissä sen verran kiire!)







Voihan sen kouluviikon yöt näinkin tietty viettää! Mutta en valita, oli ihan hauskaa tyttöporukalla käydä kattomassa vähän ylipumpattuja miehiä vauvaöljyllä höystettynä! ;-) Vaikka mielummin mie laittasin oman mieheni karvalannevaatteet päällä tanssimaan. Vähän rypsiöljyä niskaan, niin eikös se oo melkein sama asia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti