Sivut

10. marraskuuta 2011

Thursdays can also suck

But not Wednesdays. Keskiviikon kaunis sää ja kolea ilma houkuttelivat lenkille kameran kanssa. Joensuuta parhaimmillaan!









Tää päivä oliki sitten ihan toista maata. Huonosti nukutut yöunet, umpijäässä oleva auto, umpijäässä olevan auton tuulilasissa killuva 40€:n suuruinen pysäköintisakko, itkuinen loppupäivä, ei minkäänlaista myötäelämistä elämäni tärkeimmiltä ihmisiltä, stressi huomisesta koulun Slow-liikettä edustavasta tapahtumasta ja kaiken kukkuraksi vielä jumalaton paskaläjä syyllisyyttä niskaan näin illan päätteeksi.

Tämmöset päivät vois suosiolla jättää välistä! Toivottavasti teidän päivänne on sujun

ps. tässä uusi kaverini mustekala (aka. kamerajalusta)

2 kommenttia:

  1. Itse sain vasta jokin aikaa sitten myös tuon mukavan 40€ parkkisakon... Piti jäädä taas suustaan kiinni! :-D Parkkiaika loppui tyyliin 09.45 ja olin tasalta paikalla, niin johan napotti lappu ikkunassa... Loppupäivän sitten mietin, että voi kun olisin laittanut vaikka euron enemmän rahaa, niin olisi säästänyt kivasti... Mistä sulle tuli toi lippu?

    Niin ja sulla on muuten huippukiva blogi :-) Jatka samaa rataa!

    t, Satunnainen lukija

    VastaaPoista
  2. Voi että osanotot kans siulle! Se parkkisakkosetä on varmaan väijyny jossain pusikossa, valmiina sakottamaan. :-D
    Miun sakko tuli väärälle puolelle pysäköinnistä vuoropysäköintialueella, edellisenä iltana parkkeerasin autoni ja en tiennyt, että kadun puoli vaihtuu klo 8 aamulla, ja koulu alkoi miulla vasta klo 13 joten olin nukkumassa vielä sillon, kun se sakko oli tullu. kyllähän se suomeks sanottuna vitutti, hah.

    Kiitos kovasti, aina on kiva saaha kommenttia, mukavaa talven odotusta ja toivottavasti viihyt blogin parissa edelleen! :-)

    VastaaPoista