Sivut

24. marraskuuta 2011

Yves rocherin tilaus


Hmm, tosiaan sanoin kerran kasvoveden tilalla hajuvesi, mutta ehkä se on pieni vika! Tässä tämä nyt ois, onpas hassu kattoo itteensä videolta. Ja ettei nyt ala liian selittelyltä kuulostaa niin miulla kuivaa tähän aikaan vuodesta silmät aika paljon, niin sen takia räpsyttelen aika paljon mutta anygays. :-)

5 kommenttia:

  1. Haha voi kiitos, kuka sitten oletkaan :)

    VastaaPoista
  2. Voi kun on päivän piristys nähdä ja kuulla sinua. :) Videopostauksia voisi olla jatkossakin, mutta koko aikaa niitä ei tarvitse olla.

    VastaaPoista
  3. En kyllä tajua miten jollakin voi olla aamusin noin pajon aikaa ennen kouluun lähtöä että kerkee videopostauksenkin tekemään, huhu! :D tää video oli erilainen ja piristävä ja tolla tavalla saat itekki kerrottuu enemmän asiaa ku vaan kirjottamalla, eli lisää vaan! :)

    VastaaPoista
  4. Noora, kiitos kommentistasi! Hyvä jos tykkäsit, rupean sitten satunnaisesti laittelemaan näitä, kuitenkin niin että blogin pääidea eli kirjottaminen ja kuvien lisääminen niiden oheen säilyy :)

    chiqqua: Lucky me, koulu alko vasta klo 12 jälkeen ja ite heräsin jo klo 8, normaalisti jos meen aikaseen kouluun jaksan just heittää ripsarit naamaan ja tukan kiinni (ja vaatteet tietty päälle) :D

    Mukavaa viikonloppuu kaikille!

    VastaaPoista