Sivut

19. joulukuuta 2011

And so this is almost Christmas

Vesi- ja räntäsade sen kun vaan jatkuu ja joulu tulla jolkottaa. Onneksi sentään kaikki joululahjat on jo ostettu, ja säänkin pitäs pikkuhiljaa olla pakastumaan päin. :-)


Viime viikon perjantaina näin miun rakasta ystävääni Railaa, jonka kanssa käytiin Coffee housessa perinteisellä, meidän yhteisellä pikkupikkuetukäteisjoulukahvilla ja -lahjoilla. Tarkotus oli kuvata meidän herkkisyömingit ja juomingit, eli kanawrapit, kahvi ja makusooda, mutta oli niin kiire syömään että se unohtu :-D

 Mie annoin Railalle lahjaksi My Fiinasta tilatuut helmi-suklakorvikset, sekä helmirannekorun, jossa oli kyyhky. Jatkoin tota kyyhkyteemaa sen vuoksi, koska toin Latvian reissultani Railalle pronssisen väriset kyyhkykorvikset. Korujen lisäksi Railan paketissa oli kynsienhoitosetti, joka sisälsi ranskalaiseen manikyyriin tarvittavat kynsilakat sekä kynsienhoitoöljyjä yms. litkuja!

Miun paketti taasen sisälti jotain AIVAN muuta! Mie sain tällaisen kauniin paketoidun laatikon, jonka kansi avautui ja paljasti sisältään..

...korkokengät! Voitteko kuvitella, joka tytön Carrie-Bradshaw-unelma-ystävältä-saatu-lahja! Nämä siniset ihanuudet tullaan kuvaamaan jalassa heti, kunhan käytän niitä suutarilla. Nilkkaremmin reiät ei aivan riitä miun liian kapean nilkan ympärille. En kehtaa tehdä reikiä itse ettei hyvät kengät mene piloille. Me likey<3 Älkääkä toki unohtako noita suussasulavia konvehteja, jotka on jo lähestulkoon tuhottu.

Lauantaina paistettiin mummoni kanssa pipareita. Uunin syövereistä nosteltiinkin loppupeleissä yli 100 piparia! Muutamat koristelen ja annan lahjaksi, muutamia ripustelen sitten kuuseen roikkumaan.


En tiedä kuinka moni jaksaa vaivutua tarvittaessa tummentamaan kulmiaan kulmakynällä, mutta mie voin sanoa että oon ihan lopen kyllästyny moiseen hommaan. Kulmista ei tuu ikinä melkein samannäkösiäkään vaan ne rojottaa kaikkiin mahollisiin ilmansuuntiin yhtäaikaa. Ja tavallisesti päivän lopuksi tuolta loppupäästä pienet irtokarvat sojottaa ihan miten sattuu. Miun rukouksiin on nyt vastattu, ja Lumenen kevyesti sävyttävä kulmien muotoiluvaha kotiutu nyt miun meikkipussiin. Jälleen voitiin luottaa taas Tokmannin tarjontaan, normaalihinnastaan 7,90€ poiketen Tokmanni halus tarjota samaisen tuotteen miulle 5,50€ edulliseen tarjoushintaa. Avot! Eipähän tarvii enää käydä kuviksen tunneilla. 

Postaustoiveita on tullut jo muutama, mutta lisää otetaan ilomielin vastaan! Katsasta siis alapuolella oleva postaus! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti