Sivut

23. joulukuuta 2011

Christmas tingles

Pikkuhiljaa alkaa joulufiilis kutittelemaan mahanpohjassa, enää kaksi yötä! :-) Kaikki lahjat on jo hommattu, enää pitäs aikasemmin leivottuja pipareita koristella ja pistää asianomaisille pakettiin.

Tässä seuraavassa postauksessa ei mitä luultavimmin oo yhtään järjen hiventä, mutta kuvia tulee senkin edestä! Kaikkee kivaa on tapahtunu tässä muutaman päivän aikana, ettei sovi valittaa kyllä mistään!

1. Abihupparit tuli piiiiiiitkän odotuksen jälkeen ja sain jopa vaadittua firmalta kaikille abeille korvauksia tästä myöhästymisestä, go mie!

2. Aikaiset alennusmyynnit ja kirppari tarjos miulle pari mukavaa villasta vaatekappaletta.

3+4.. Koristeltiin Tonyn kanssa niiden joulukuusi! Tuli hieno, vaikka hienoisia erimielisyyksiä koristeiden ja kuusen kynttilöiden järjestyksestä oli. Leikin hiukan kuvanmuokkausohjelmalla. Hieman.







5. Abipoikakalenterit tuli. Ah. Henkilökohtanen suosikkini, johtuneeko lie siitä että marraskuun herra oli ainut joka uskaltautui esittäytymään "ilman" housuja.

Joko siellä päässä alkaa olla jouluvalmistelut kondiksessa? Meillä koristellaan huomenna kuusi, siskontyttö Siiri 2v pääsee myös osalliseksi tästä ilakoinnista. Toivottavasti ei tuu kiistaa koristeista, murr..

7 kommenttia:

  1. Oi että, ylisöpö postaus(= <3! Hyvää joulua=)!

    VastaaPoista
  2. Hyvää joulua marika <3 ja henkilökohtaisesti tykkään myös kyseisestä kalenterin kuvasta :D

    VastaaPoista
  3. Roosa ja anonyymi (kenties joku tuttu? :D) samoin sinne, mukavaa ja lämpöstä joulua! :)

    VastaaPoista
  4. OOON NIIN KADE TEIÄN ABIHUPPARISTA! VAU!!! kuka sen kekkas? ja myöskii abikalenteri vaikuttaa tän maistiaisen perusteella huipulle, kuka kuvassa sitten lieneekään. :D Vitsi siun blogia kiva lukkee ko muutakin fiilistelyä ko "ah, ihania vaatteita!" Mii laikk T: Julia

    VastaaPoista
  5. Hei Julia! :)

    Yksi Hanna-Mari rinnakkaisluokaltani keksi tämän :-) Ja abipoikakalenteri todellakin on kattomisen arvonen, en malta odottaa ylihuomiseen haha!

    Hyvä, mie oon ilmeisesti päässy tavotteeseeni tän blogin kanssa. Miusta on kiva kans sillon tällön kirjottaa vaatteista, mutta muotiblogeja on jo niin paljon, enkä koe olevani vaatetukseltani niin kiinnostavan näköinen, että ois mitään järkeä muotiblogia kirjottaa :-D Arvelinkin, että tästä maailmasta löytyy ihmisiä, jotka on enemmän lifestyleblogien perään. Toivottavasti viihdyt täällä jatkossaki!

    VastaaPoista
  6. Hei! Sain itsekin Englantiin jo tuon kalenterin, ja sanoisin, etta onhan se minunkin mieleeni heh ;)

    VastaaPoista
  7. Moi emmi!

    Juu, täytyy sanoa ettei oo pahemmin valittelemista tästä vuodesta, olkoot miten synkät lokakuut ja marraskuut, ei haittane! 8D

    VastaaPoista