Sivut

15. tammikuuta 2012

Braindead

Bruno Mars - Talking to the moon

Otsikko kuvaa hyvin mennyttä ja vähän edellistäkin viikkoa. Henkilökohtaisista ja kouluun liittyvistä syistä miulla ei oo ollu yhtään energiaa miettiä mitään muuta kuin itseäni. Hankala ja todella rasittava viikko, toivon vaan että asiat tasaantus ja normalisoitus pikkuhiljaa. Tällä hetkellä oon tosi väsyny, ja kouluakin on enää 10 päivää jäljellä. Kavereista tulevaa eroahdistusta odotellessa..

Oma koneeni ei vieläkään suostu heräämään henkiin, ja tämä vanhempienikin kone temppuilee vähän väliä. Ajattelin kuitenkin teidän iloksenne väsätä postauksen, joka sisältää vähän mitä sattuu. Toivottavasti tämä epätasainen postailu tästä loppuu. Toivottavasti teillä muilla on ollut sentään mukava viikko :-)

Naamoja ja asusteita:
Väsypäivä ja väsynaama

Kerrankin kiva naama-päivä ja väriä vaatteisiin. Tänä päivänä piristi se, kun eräs tyttökaveri sanoi "näytätpäs sie tänään jotenkin kivalta!" Samalle päivälle osui punapäiden tee-kakkuhetki ja maailmanparannus.

Ostoksia:
Tämä tuli kirjaimellisesti kuin apteekin hyllyltä! Avonin kynnenkorjaus"lakka", imeytyy omaan kynteen, estää liuskottumista ja vahvistaa kynttä päivittäisen käytön tuloksena. On toiminut!

 Uusi meikkivoide, matte mousse alkoi karista ja kuivatti naamaa.

Ei ostos, mutta ystäväni toi nämä söpöt korvikset minulle Thaimaasta :-)

Random-kuvatuksia eri tapahtumista:
Illanistujaiset kaveriporukalla, paistettiin pitsaa, kuuneltiin suomalaista poppia (mm Leevejä ja Eppuja) ja jutusteltiin. Pitsa oli täytteiltään hyvin miehekäs, huhhuh. Vaikka toinen kuva ehkä kertoo muuta, meillä oli oikeesti ihan kivaa.

Hirveetä opiskelutsemppausta ja nuhailua. Ei mikään paras yhdistelmä!

Musta lista; kun abeilla on enää 10 päivää koulua jäljellä, teemme tiettyyn teemaan pohjautuvan listan, joka kestää kymmenen päivää. Näinä päivinä muistamme kivasti ihmisiä, jotka abeille ovat jääneet mieleen.
(t. minä joka jouduin syömään viime vuonna soijamakkaraa)

Tänään, eli sunnuntaina keikka Paavo Lipposen vaalitilaisuudessa, sen jälkeen kaverin kanssa Coffee Houseen naureskelemaan ja juomaan suklaacappucinoa.

+täällä on jo ihan talvi! Pakkasta on ja lunta, minä tykkään!

Ensi kerralla pieniä asusteostoksia ja kuvia tästä talven ihmemaasta, palaillaan! <3

2 kommenttia:

  1. Hejjjj!

    Vaihdoin tossa viime vuoden puolella itekki matte moussen tuohon samaan lumenen meikkivoiteeseen, kun se mousse jäi rumasti talven kuivattamalle iholle :/ just for your information, oli tärkee :D

    Mulla on muuten wanhat ens kuussa ja tietysti ne kuuluisat wanhojen jatkot, jeee! Mut nyt mua mietityttää et miten joensuulaiset yleensä pukeutuu noihin jatkoille, onko omia kokemuksia?? :) Ja ylipäätään, jos osallistuit niille, nii mitä ite tykkäsit?

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Tällen talvella ihoa kiristää tavallista enemmän, koko ajan saa olla kosteusvoiteilla läträämässä :-D

    Mie en ite osallistunu wanhojen jatkoille, mutta mitä oon kavereita nähnyt/viime vuosista kuullu niin tytöillä on yleensä ollu semmosia ihan tavallisia mekkoja päällä :-)

    VastaaPoista