Sivut

19. tammikuuta 2012

Morning glory

Hihhei ja hyvää huomenta!

Pitkästä aikaa pirteä aamu :-) Ajattelin tänä aamuna repästä ja tein lihaskuntoa ja venyttelin 10min. Miulla on tavotteena saada spagaati ihan pohjaan asti lattiaan tehtyä joku kaunis päivä, ja sen vuoksi aattelin rueta venyttelemään. Nykysin tuntuu muutenkin, että lihakset on ihan jumissa, joten ei tekisi ihan yleiselle liikkuvuudelle pahaa? Mutta voi hyvänen aika, miten sitä ihmisellä voi tietyt lihasryhmät olla ihan rapakunnossa.. (ignore the mursuface)

Tiistaina eräs ystäväni täytti 18, ja käytiin hänen kämpällään istumassa tyttöporukalla iltaa. Tai no siis, muut siinä alotteli ja mie lähinnä nautin pöydän antimista :-D Melkein kaikki muut tytöt olivat suuntaamassa baariin, mutta mie aattelin säästää itseni, sillä seuraavan aamun prelikuuntelu ei luultavasti ois menny ihan putkeen.. Mutta tässä vähän naamaa ja asua tiistailta! Tykkään huonon hiuspäivän yllättäessä sitaista hiukset sotkuiselle nutturalle, miusta se näyttää rennolta (tai sitten mie en vaan osaa laittaa miun hiuksia). Asustuksina toimi H&M:n löysä paita, farkkulegginsit ja ystävältä saatu ristikaulakoru. Ja kerrankin olin kikseissä siitä, että miun kulmakarvat näytti kerrankin hyviltä!

¤paita H&M
¤housut Tokmanni (tää on miusta aina yhtä hauskaa)<3
¤villasukat ?

2 kommenttia:

  1. komppaan muutamaa edellistä anonyymia, semmonen ystävä/kaveri postaus ois kiva :) ja tokmannilta tekee joskus tosi kivojaki löytöjä!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, kiitos että muistutit! Olin jo tässä kaikessa hässäkässä unohtanut asian. Laitan itelleni nyt ison muistilapun asiasta. :-)

    VastaaPoista