Sivut

24. tammikuuta 2012

Here we go again

Mukavaa tiistai iltaa! 

Mie voin omaksi ja muidenkin iloksi ilmoittaa, että mie oon vihdoin saanu liikunnan suhteen itteäni niskasta kiinni. Äsken kävin hölkkäämässä 6km yhteen menoon :-) Oon niin tyytyväinen itteeni! Olo on paljon parempi, ja unikin tulee varmasti normaalia klo 00.00 aikasemmin. On ollu ilo huomata, miten alkaa rakastaa itseään ja omaa vartaloaan entistä enemmän, kun huoltaa sitä; syö oikein, liikkuu ja lepää jne.

Koulua on jäljellä enää VAIVAISET 3 PÄIVÄÄ! Mihin tää lukioaika on liukunu? Nyt pitäs muka rueta systemaattisesti valmistautumaan kevään kirjotuksiin, joista kuuntelut onkin ystävänpäivän tienoilla. Iik? Hermostuttaa kieltämättä, eritoten psykologia josta on se 7 kurssin edestä kirjoja, ja niissä kaikissa sivuja on keskimäärin 220. Ja mie oon lukenu tasan tarkkaan vain 100 sivua. 
Mie vähän luulen, että joudun käymään koululla lieventämässä pahimpia vierotusoireita kahviosta ja kaikista kavereista, kyllähän se on totta, että on hankalaa olla yli kuukausi pois yhtäjaksoisesti paikasta, jossa oot lähes päivittäin kolmen vuoden ajan viettänyt aikaasi suurimman osan päivästä :-D 

Tässä vielä päivän asua ja äkästä naamaa koko lukijakunnan iloksi.
♫paita kirpputori, Stocker
♫farkut, Cubus
♫tennarit kirpputori, Cheap monday
Nälkä on maailman ihanin tunne, sillon tietää olevansa ainakin elossa! Oon ruennu tykkäämään ihan älyttömästi paprikasta. Tuon salaattikerroksen alla on tosiaan siis leipä, ei se nälkä lähde pelkästään pupupöperöillä.

Tämmöisen ihanan elektroniikkalaitteen mie kotiutan kohta <3 Eräs tyttö myi tätä tori.fi-sivustolla 75€ hintaan (ovh ~200€). Tony osti tämän talteen minnuu varten oman huonon rahatilanteeni takia, ja kunhan kirpparitavarat tuottaa jotakin, ostan puhelimen itselleni. Muisk, oon käyny hipeltämässä tätä useaan otteeseen, ja pienten tutkimusten perusteella tuntuu paljon käytännöllisemmältä ja paremmalta, kuin Nokia, eli propsit Android-käyttöjärjestelmälle. (Ja kohta pääsee pelaamaan angry birdsiä ja fruit ninjaa...)


2 kommenttia:

  1. 3 päivää koulua ja mie vaa täällä kuumeessa!! :----( mut nuo siun farkut on ihan sikakivat, oon kattonu koulussa että mistähän oot noi hyvät farkut löytäny :D

    VastaaPoista
  2. Saara, mie vähän lueskelinkin, harmittaa kyllä kun uskon, että kaikesta huolimatta siunkin ois ihan mukavaa viettää vikat päivät täällä. :C
    Kiitos! Pitkään on tommosia korkeevyötäröisiä yksinkertasia farkkuja ettiny, ja Cubuksesta löysin! Siellä on paljon matala- ja korkeevyötäröisiä farkkuja 20€, kannattaa käydä kattomassa :-)

    VastaaPoista